Sevdigim kizi 4 yıldır unutamiyorum

Zeu5

Decapat
Makaleler
9
Yer
Kanada, Toronto
Bu konuyu acip acmamak arasinda cok uzun dusundum normalde bunu asla yapmayacaktim biliyorsunuz dun 2023e girdik cogunuz icin bunun anlami yeni bir yila girmek olsa da benim icin hayatimin ilk ve son askimi hala unutamadigim 4. yilim oldu ve bu ondan uzaklarda baska bir ulkede baska bir kitada gecirdigim ilk yilim o kadar zoruma gitti ve bugün 16 yıldır icmedigim ilk sigarami ictim hiçbir zaman beni sevmedi.

Kendisi Adana'dan Mersin'e tasindigim donem de ayni okuldaydik ilk basta cok samimi davrandi. Cok guzeldi sari sacli yesil gozlu gozlerine kapildim onun sevdim ilk basta her eve geldigimde hayaller kurardim onu dusunurdu. O zamanlar ezigin tekiydim koyden şehre inen garibanin tekiydim bu kiz beni niye sevsin ne ozelligim var diyordum, boyum kisaydi zayiftim 1-2 ay boyunca gecti boyle saclarimla oynadi guzel sozleri ve gozleriyle kandirdi beni.
En sonunda arkadasima ben bu kizi seviyorum git soyle benden duymasin dedim okul cikisi arkadasim soyledi, ben de kosede olanlari izliyordum alayci bir tavirla bana bakarak guldu, cok zoruma gittim eve gittim saatlerce odamda agladim yine cesaretimi topladim diger gunun aksami kizin karsisina gecip seni seviyorum dedim. Kiz bir şey demeden gitti ama yine de biraz mutlu olmustum her neyse aradan aylar gecti kiz artik samimi değildi. Beni sevmiyordu artik eskisi gibi sacimla oynamiyordu iste benim benim hayatimin hatasi kiza bir kez daha acilmamak oldu simdi arkadasiz ayda yilda bir konusuyoruz. Aslinda hep ben yaziyorum neden beni sevmedin dedigim de sana o gozle hiç bakmadim yaziyordu. Simdi aramizda sehirler kitalar okyanuslar var ama ben onun yesil gozlerini unutamiyorum. O hikaye yarim kalmadi o hikaye aslinda hiç gercek olmadı. Oylesine anlatayim dedim, beni buruk yanim da o yesil gozler iste.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafanda sürekli onu kurarsan böyle gider daha bu. Belki bu forumda herkesi başına benzer bir şey gelmiştir ancak bence sen yanlış yapıyorsun. Kafanda onu kurmayı bırak ve yeni birisiyle tanışmaya bak yoksa kendini daha kötü edersin benden söylemesi. Söylediğim zor bir şey olacak senin için biliyorum ama onu unuttugunda iyi ki diyeceksin.

Dostum bu biraz senin ilişki hayatının kızdan sonra boş geçmesiyle olmuş gibi geldi. Başka bir kızla sevgili olsan unutursun gibi. Büyük ihtimal 4 yıldır sevgilin olmadığı için aklın hala onda.

Dostum bu biraz senin ilişki hayatının kızdan sonra boş geçmesiyle olmuş gibi geldi. Başka bir kızla sevgili olsan unutursun gibi. Büyük ihtimal 4 yıldır sevgilin olmadığı için aklın hala onda.
4 yilda 3 sevgilim oldu onlarla denedim ve hep ona benzeyen kizlarla oldum ama asla onun gibisi gelmedi

4 yilda 3 sevgilim oldu onlarla denedim ve hep ona benzeyen kizlarla oldum ama asla onun gibisi gelmedi

Onlara benzeyen diyorsun onu artık çıkar kafandan yeni birisi o ondan bağımsız birisi sonuçta onu da böyle görmeye bak en ufak ilgiye aşık olmuşsun ama yaşın daha genç gibi böyle şeylere takılarak zaman kaybediyorsun ileride keşke böyle yapmasaydım diyeceksin. Hem kız gerçekten sevilmeyi hak eden birisi olsa sana o gün öyle yapmazdı.

Hocam duygularimi kontrol edemiyorum ki tam unuttum diyorum yine aklima geliyor

Ergenlikte normal.
Ulaşamadığın için unutamıyorsun muhtemelen sevgili olsaydınız 2 ayda sıkılırdın.

Yılların tecrübesi olarak en iyi öğrendiğim şey, birini seviyor olabilirsiniz karşı tarafta bunun karşılığı yoksa zorlamayın bir an önce bitirin. Her yerde bitirin gömün. En güzeli yeni ilişkilere yelken açın. Dünyanın en eziyetli işidir sizi sevmeyen birini sevmeye devam etmek. Yapmayın kendinize. Aşk sevgi bile karşılıklıdır. Zaman çok çabuk geçer. Sizi seven ve bunu hissettiren birini bulun.

Bu olay 12-13 yaşlarında mı oldu? Eğer o yaşlarsa kabul etmemesi biraz normal sanki Ayrıca hocam konuyla alakasız fakat çok merak ettim Kanada'ya ne zaman geldiniz? Oradaki insanlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…