Sevdiğim kızı nasıl unutabilirim?

syojin

Decapat
Daha fazla  
Çok saçma bir konu açmıştım hoşlandığım kız ile alakalı. Oradaki tavsiyelere uymaya çalıştım ama olmuyor. Aklım ile düşündüğüm zaman çok saçma. Ama kendime laf geçiremiyorum. WhatsApp'tan konuşurken güzeldi. Onunla konuşmak bile çok güzeldi. Sohbet sırasında arkadaş olarak görüyorum demesine rağmen konuşuyordum. Diğer erkekler ile konuşmasına rağmen konuşmaya devam ediyordum. Merak ediyorum kimse ona benim verdiğim kadar değer vermiş midir diye. Keşke beni sevseydi. Onunda pek bir suçu yok. Kim beni sever ki. Fazla konuşmuş olabilirim, kusura bakmayın. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Nasıl unutabilirim onu? Her gün görüyorum her gün. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Buraya kadar okuduysanız size teşekkür ederim.

Yahu her erkeğe miyavlayan klasik kızlardan, umursadığınıza değmez. Başlarda unutmanız zor olabilir ama açın iki oyun oynayın. Unutursunuz, oyun her derde devadır.

Yahu her erkeğe miyavlayan klasik kızlardan, umursadığınıza değmez. Başlarda unutmanız zor olabilir ama açın iki oyun oynayın. Unutursunuz, oyun her derde devadır.

Hocam haklısınız ama ne bileyim. Umut verip böyle şeyler demesi zoruma gidiyor. Zaten konuşmayı kestim.Ama onunla konuşmayı özlüyorum.

@syojin açın iki oyun oynayın, zamanla unutursunuz.

Dostum sevdiğin kızı hatırlamak zorunda olmadığını öğrenmen gerekiyor. Sayısız kız var ve şansın da var. Hande Yener-Gidene kelepçe vurulamaz şarkısı sana güzel bir örnek olabilir. Ayrıca Çelik-Elimi sallasam ellisi de iyi gider.

Dalga geçmiyorum. Ciddi olarak söylüyorum. Asıl şaşıracağın şeyi söylersem: her erkek-kadın aşkı, gerçek gibi gözüken çok mükemmel tasarlanmış bir oyundur. O oyunu oynamak, onun aslında bir oyun olduğunu bilenler için bile çok güzeldir. (Çok az kişi bilebilir.) Bu da Tanrı'nın bir hediyesidir belki. Unutma başka bir kız bulup sevememen için bir neden yok. Yolun açık olsun. Allah daha iyisini versin.

Dostum aynı olayı bende yaşıyorum şu an. İstersen açtığım konuları okuyabilirsin. Aramız aşırı aşırı iyiydi fakat bir anda her şey boka sardı. Şu an bayağı açıldı aramız düzeltmeye çalışıyorum ama kendisi pek hevesli değil sanırım. Sadece geçirdiğimiz zamana acıyorum, üzülüyorum. Gayet güzel zaman geçirdik 1 ay çoğu şeyi paylaştık birbirimizle fakat (okursun konuları) bir anda değişti her şey aramızı düzeltmeye çalışacağım fakat pek ümidim yok. Unutma konusuna gelirsek cidden çok zor, unutamıyorsun diyebilirim. Tabii daha 11 gün oldu benim, olaydan sonra 1 kere görüştük, o görüşmenin üstünden de 1 hafta 1 gün geçti. Yarın arayacağım açacağını düşünmüyorum. Neden böyle bir şey olduğu hakkında bir fikrim yok. Beraber sabahlıyorduk 12 saat oyun oynadığımız oluyordu. Çoğu şeyi konuşuyorduk, ayrı ev muhabbeti bile konuşmuştuk. Neyse sonuca gelirsek unutamayacaksın hiçbir zaman fakat alışacaksın. Zihnini temizlemek imkansız olduğu gibi doğal olarak unutmak da imkansız olacak ama alışıcaz mecburen. Gelişmeler olursa haberdar edersin. (konularımı okuyabilirsin bakacağım şimdi senin eski açtığın konuya)

Bildigim tek bir yol var ama sende isler mi bilmiyorum etik ve hoş karşılanacak bir şey degil ama başka birini aramayı dene velevki bulamadın arkadaşlarınla vakit gecir sosyal etkinliklere git kafa en iyi böyle dağılır en önemlisi de unutamadığın kişi hakkında kimseye bahsetme surekli konusunca aklına gelir dostum.

Denedim ondan da red yedim. Sanırım standartları karşılamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…