Dostlar 2 haftadır bir kızı seviyordum aynı sınıftaydık. Arkadaşlara anlattım işte bu kız bana bakmaz bana ayarlasanıza şu kızı falan diye. Daha sonra onun da beni sevdiğini öğrendim. Konserde açılmayı planladım. Konsere gittik arkadaş ortamıyla falan sonra ben kızı bir köşeye çektim. Sustum konuşamadım resmen dilim tutuldu. O da sevdiğini biliyorum falan dedi ben de senden hoşlanıyorum zaten dedi. Yani cevabım evet dedi. Daha sonra evlere dağıldık. Ertesi gün okula geldim okula gitmeden evvel çok yakın bir arkadaşımı kaybettiğim haberini duydum tüm derslerde uyudum kızın yanına hiç gidemedim. Kız uzun ilişki yapamıyormuş 2 hafta konuşunca sıkılıyormuş. Ben de okuldan eve geldim kafana takma zaman geçtikçe alışırız birbirimize falan yazım WhatsApp'dan. O da konuşmayı kesmek istediğini söyledi ben de kabul ettim. Yani her şeyin bittiğinin göstergesi bu. 1 gün sürdü ama ben kafayı yiyorum. Madem seviyordu o zaman neden benden 1 günde sıkıldı neden biraz zaman vermek için çabalamadı anlamış değilim. Ben kızı halen deli gibi seviyorum. Sizin yorumlarınız nedir?