İki yıl önce bir kızla çok sami miydim. Elini tutmalar, gülüşmeler gibi yakınlıklarımız vardı. O dönem fark ettim ki kız bana aşık olmuştu. Ancak o sıralar bu konularla ilgilenmiyordum, bu yüzden onu terslemeye başladım. Daha sonra aramız tamamen koptu ve hiç konuşmadık.
Bu olayın üzerinden yaklaşık iki yıl geçti. Geçen hafta perşembe gününe kadar, son altı ay içinde yalnızca küçük konuşmalar yaptık. Ama fark ettim ki o altı aylık süre içinde ben ona aşık olmuşum. Yine de eski samimiyetimize dönebileceğimizi düşünmediğim için bir yıl boyunca onunla doğru düzgün konuşmadım.
Şimdi ise kızın bana karşı bazı hisleri olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen hafta, hocamız "istediğiniz yere oturun" dediğinde, sınıfta başka boş yerler varken gelip benim yanıma oturdu. Arkadaşları, bana bakıp gülümsüyor. Sıramın yakınından geçerken sanki bilerek bana dokunmaya çalışıyor. Yakınımdayken biraz farklı davranıyor. Şu an da çaprazımda oturuyor.
Bu durumu arkadaşlarıma anlattım, ama onunla yeniden eski samimiyetimize nasıl ulaşabileceğim konusunda pek fikrim yok. Sizce bu konuda ne yapabilirim?