Sevdiğim kızla konuşamıyorum

Sadece_Alper

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım alanında çalışıyorum
İki yıl önce bir kızla çok sami miydim. Elini tutmalar, gülüşmeler gibi yakınlıklarımız vardı. O dönem fark ettim ki kız bana aşık olmuştu. Ancak o sıralar bu konularla ilgilenmiyordum, bu yüzden onu terslemeye başladım. Daha sonra aramız tamamen koptu ve hiç konuşmadık.

Bu olayın üzerinden yaklaşık iki yıl geçti. Geçen hafta perşembe gününe kadar, son altı ay içinde yalnızca küçük konuşmalar yaptık. Ama fark ettim ki o altı aylık süre içinde ben ona aşık olmuşum. Yine de eski samimiyetimize dönebileceğimizi düşünmediğim için bir yıl boyunca onunla doğru düzgün konuşmadım.

Şimdi ise kızın bana karşı bazı hisleri olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen hafta, hocamız "istediğiniz yere oturun" dediğinde, sınıfta başka boş yerler varken gelip benim yanıma oturdu. Arkadaşları, bana bakıp gülümsüyor. Sıramın yakınından geçerken sanki bilerek bana dokunmaya çalışıyor. Yakınımdayken biraz farklı davranıyor. Şu an da çaprazımda oturuyor.

Bu durumu arkadaşlarıma anlattım, ama onunla yeniden eski samimiyetimize nasıl ulaşabileceğim konusunda pek fikrim yok. Sizce bu konuda ne yapabilirim?

Eskiye takılı kalma dost. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz atılgan ol sorumluluk al. O zamanlarda kızı tersleme sebeplerini kızla oturup olgun bi şekilde konuşabilirsin. Eğer sana anlayış gösterirse onda da senin hissettiğin duyguların olduğunu anlayabilirsin. Ama eğer kavga çıkarmak, saçma sapan konuşmalara girecekse hayır gelmez zaten.

Onu buluşmaya davet et. anlattığına göre geri çevirmez onunla arkadaş gibi takıl sonra gerisi gelir. zaten eğer seviyosana bunu yapma cesaretini kazanırsın

Hocam kız size ciddi anlamda eskiden aşıksa hala için de bir şeyler vardır. Bazı şeyler için asla geç değil, bu tarz durumlarda lafı evelemek güvelemek yerine direk açılmanızı öneririm. Tabii önce birazcık aranız olmalı. Sohbet başlatın gülün eğlenin ama bu sohbetlerde ona açılmadan önce niyetinizi belli edin.

Arada dudağa bakmalar, göz göze 1-2 saniyeden fazla bakmalar ona karşı olan niyetinizi belli edecektir. Ardından güzel bir zamanda direk konuya girin ve içinizden geçenleri nazik ve güzel bir dille tamamen dürüst bir şekilde belli edin. Önceden neden terslediğinizin geçerli bir sebebi varsa onu anlatın, %95 ihtimalle iyi bir dönüş alacaksınız. Ama olmazsa bile en azından içinizde kalmayacak.

Önerin için sağ ol bunu deneyeceğim.

Instagram'dan istek atsam mı? Dediklerini vb. yaptım ve ilk defa doğru düzgün bir şekilde konuşabildik.

Son düzenleme:

eğer ona karşı hislerin varsa konuşmaya devam et eski samimiyetinize tekrar ulaşırsınız bundan şüphem yok

Eğer ona karşı hislerin varsa konuşmaya devam et eski samimiyetinize tekrar ulaşırsınız bundan şüphem yok.

Artık ne olduğunu anlamamaya başlıyorum bir gün iyi samimimi oluyoruz diğer gün ise bana karşı biraz uzak duruyor bir gün göz göze geldiğimizde uzun bakışmalarımız oluyor bir gün ise göz göze bile gelemiyoruz bir gün espirilerime vb. gülüyor farklı bir gün ise gülmüyor arkadaşlarım git açıl diyor ama daha uzun uzun sohbetler bile etmemişken açılmak mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…