Sevdiğim Kızla Tartıştım

Sonradan anlayacaksın, o kızın aslında gram değeri yokmuş; birbirimize hiç uyumlu değilmişiz, ben körmüşüm. Bu yaşta böyle işlerle uğraşırsan kendini geliştirip ileride daha iyi bir insan olma fırsatını tepersin.

Bu konuda size hak verebilirim ki şuan içinde bulunduğum çöküş -çöküşün sadece kız ile olan sorunlarım olmadığını belirteyim- bana hayatın ne kadar kısa olduğunu hatırlattı. Hayatın ne kadar kısa olduğunu öğrenen birisi ya anı yaşar ya da anı değerlendirir. Ben şimdiye kadar hep anı yaşadım ve 2-3 gün önce bunun bir pişmanlık olduğunu farkettim. İlişki kendini geliştirmeye engel mi sorusuna ben hep hayır demişimdir ama galiba artık farklı düşünüyorum. Hayat bir kız için duraksamak için fazla kısa...

Kıza verdiğin tepkilerde aynı şekil zaten. Bazen hatayı kızda aramak yerine kendinde aramalısın. Hatta bunu dediğim için kızgın atılabilir ama aşırı kiloya sahip olman bunun sebeplerinden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…