Melron Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Giresun 15 Ocak 2023 #1 Sevdiğim şarkı türünü bulmayı çok istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum, hangi tür olduğunu nasıl bulabilirim? Ya da bana yardım edebilecek birisi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Sevdiğim şarkı türünü bulmayı çok istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum, hangi tür olduğunu nasıl bulabilirim? Ya da bana yardım edebilecek birisi var mıdır?
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 15 Ocak 2023 #2 Hım birkaç şarkı önerisiyle başlayım O zaman beğenir veya beğenmesen kendi şarkı türünü bulman kolaylaşır.
Hım birkaç şarkı önerisiyle başlayım O zaman beğenir veya beğenmesen kendi şarkı türünü bulman kolaylaşır.
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 598 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıların türü hard rock, ben hayatım boyunca böyle şarkıları sevdim. Belki seversin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıların türü hard rock, ben hayatım boyunca böyle şarkıları sevdim. Belki seversin.
Melron Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Giresun 15 Ocak 2023 #4 598256 dedi: Hım birkaç şarkı önerisiyle başlayım O zaman beğenir veya beğenmesen kendi şarkı türünü bulman kolaylaşır. Genişletmek için tıkla... Olur. Axl Ros3 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıların türü hard rock, ben hayatım boyunca böyle şarkıları sevdim. Belki seversin. Genişletmek için tıkla... Şarkıları beğendim eğer böyle bir playlistin varsa atabilirmisin?
598256 dedi: Hım birkaç şarkı önerisiyle başlayım O zaman beğenir veya beğenmesen kendi şarkı türünü bulman kolaylaşır. Genişletmek için tıkla... Olur. Axl Ros3 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıların türü hard rock, ben hayatım boyunca böyle şarkıları sevdim. Belki seversin. Genişletmek için tıkla... Şarkıları beğendim eğer böyle bir playlistin varsa atabilirmisin?
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 598 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #5 Melron dedi: Olur. Şarkıları beğendim eğer böyle bir playlistin varsa atabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Playlist yapmak gibi bir alışkanlığım yok ben genelde albümleri açıp sırayla dinlerim. Beğenmene sevindim.
Melron dedi: Olur. Şarkıları beğendim eğer böyle bir playlistin varsa atabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Playlist yapmak gibi bir alışkanlığım yok ben genelde albümleri açıp sırayla dinlerim. Beğenmene sevindim.
Melron Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Giresun 15 Ocak 2023 #6 Axl Ros3 dedi: Playlist yapmak gibi bir alışkanlığım yok ben genelde albümleri açıp sırayla dinlerim. Beğenmene sevindim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak böyle şarkılardan bahsediyordum aslında sanırım hard rock seviyorum.
Axl Ros3 dedi: Playlist yapmak gibi bir alışkanlığım yok ben genelde albümleri açıp sırayla dinlerim. Beğenmene sevindim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak böyle şarkılardan bahsediyordum aslında sanırım hard rock seviyorum.
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 598 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 Melron dedi: Tam olarak böyle şarkılardan bahsediyordum aslında sanırım hard rock seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle seviyorsun.
Melron dedi: Tam olarak böyle şarkılardan bahsediyordum aslında sanırım hard rock seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle seviyorsun.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Ocak 2023 #8 İnsan tek bir şarkı türünü sevmez.
Melron Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Giresun 15 Ocak 2023 #9 Emrecngz dedi: İnsan tek bir şarkı türünü sevmez. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama en yatkın olduğum türü bulmaya çalışıyordum.
Emrecngz dedi: İnsan tek bir şarkı türünü sevmez. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama en yatkın olduğum türü bulmaya çalışıyordum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Ocak 2023 #10 Melron dedi: Biliyorum ama en yatkın olduğum türü bulmaya çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir şey olduğunu da sanmıyorum. Şahsen çalma listemde her tür şarkı olur. Tür ayrımı yapmam.
Melron dedi: Biliyorum ama en yatkın olduğum türü bulmaya çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir şey olduğunu da sanmıyorum. Şahsen çalma listemde her tür şarkı olur. Tür ayrımı yapmam.