ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2021 #61 bilgisayar noobu dedi: Vallahi bende sevmiyorum Genişletmek için tıkla... 40 yılın başı kız buldun o da bir garip.
bilgisayar noobu dedi: Vallahi bende sevmiyorum Genişletmek için tıkla... 40 yılın başı kız buldun o da bir garip.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 9 Kasım 2021 #62 ırmakovski dedi: 40 yılın başı kız buldun o da bir garip. Genişletmek için tıkla... Gariplikler bitmiyor gerçekten. Hem ben değil o beni buldu
ırmakovski dedi: 40 yılın başı kız buldun o da bir garip. Genişletmek için tıkla... Gariplikler bitmiyor gerçekten. Hem ben değil o beni buldu
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2021 #63 bilgisayar noobu dedi: Gariplikler bitmiyor gerçekten. Hem ben değil o beni buldu Genişletmek için tıkla... Ne kadar çekiciyseniz artık.
bilgisayar noobu dedi: Gariplikler bitmiyor gerçekten. Hem ben değil o beni buldu Genişletmek için tıkla... Ne kadar çekiciyseniz artık.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #64 bilgisayar noobu dedi: Hayır tabii ki. Kızdan korkuyorum biraz da. Çok istemezse yanına gitmem. Genişletmek için tıkla... Ben gidebilirim hocam
bilgisayar noobu dedi: Hayır tabii ki. Kızdan korkuyorum biraz da. Çok istemezse yanına gitmem. Genişletmek için tıkla... Ben gidebilirim hocam
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 9 Kasım 2021 #65 walter wick dedi: Ben gidebilirim hocam Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #66 bilgisayar noobu dedi: Tamam hocam. Genişletmek için tıkla... Evet yer neresi yanıma sadrazam Power alayım(!)
bilgisayar noobu dedi: Tamam hocam. Genişletmek için tıkla... Evet yer neresi yanıma sadrazam Power alayım(!)
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2021 #67 Ben de öyleyim, sevsem de sevmesem de her teneffüs başka bir erkekle ise sinir oluyorum.
TavukluDinozor Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #68 denster dedi: Ne alaka kardeşim ya? Kızlı erkekli grupta takılan insan demek sosyal insan demek. Bunu ilişkiye bağlayamazsın. Kızlarla takılan kız düzgün, erkeklerle takılan kız yılan diye bir kural mı var ayrıca? Genişletmek için tıkla... Sadece genelleme yaptım dostum genelde gördüklerim bu şekilde idi.
denster dedi: Ne alaka kardeşim ya? Kızlı erkekli grupta takılan insan demek sosyal insan demek. Bunu ilişkiye bağlayamazsın. Kızlarla takılan kız düzgün, erkeklerle takılan kız yılan diye bir kural mı var ayrıca? Genişletmek için tıkla... Sadece genelleme yaptım dostum genelde gördüklerim bu şekilde idi.