Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 12 Temmuz 2023 #1 Bana soracak olursanız, sonbahar veya kış geldiği an içimde büyük bir mutluluk oluyor, dışarıya çıkıp yürüyüşler yapıyorum içim gülüyor.
Bana soracak olursanız, sonbahar veya kış geldiği an içimde büyük bir mutluluk oluyor, dışarıya çıkıp yürüyüşler yapıyorum içim gülüyor.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 12 Temmuz 2023 #2 Yağmurlu bir kış ayında dışarıdaki çarmıkta battaniye ile oturmak gibisi yoktur.
Pandacian Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Yusuf Aydıner dedi: Bana soracak olursanız, sonbahar veya kış geldiği an içimde büyük bir mutluluk oluyor, dışarıya çıkıp yürüyüşler yapıyorum içim gülüyor. Genişletmek için tıkla... Kış mevsiminde yağmur yağarken arkadaşım ile ilk olarak oyun oynayıp sonrasında da ders çalışıyorduk güzel günlerdi.
Yusuf Aydıner dedi: Bana soracak olursanız, sonbahar veya kış geldiği an içimde büyük bir mutluluk oluyor, dışarıya çıkıp yürüyüşler yapıyorum içim gülüyor. Genişletmek için tıkla... Kış mevsiminde yağmur yağarken arkadaşım ile ilk olarak oyun oynayıp sonrasında da ders çalışıyorduk güzel günlerdi.