Sevdiğiniz flash oyunlar hangileri?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Merhaba, sevdiğiniz flash oyunlar hangileriydi? Ben söyleyeyim, öyle oyunları da eskide bırakmış bir firmada değil yapımcıları; Decision 3, ve Decision: Medieval, kendi fikrim hakkında konuşmak gerekirse bunun ikisi (özellikle decision 3) oynadığım en iyi flash oyunlardandı, halen daha açıp oynuyorum ve sıkılmıyorum. Hatta Decision 3 2014 yılında Armorgames'de yılın aksiyon oyunu ödülünü almıştı. Şu an da oyunu yapan firma Steam'de Decision: Red daze oyunu ile uğraşıyor. Doğrusunu söylemek gerekirse Decision 3'ten sonra epey geliştirmişler kendilerini, ayrıca flyanvil firması farklı farklı nadide flash oyunlarda geliştirmiş bir firma.

Bir diğer en sevdiğim oyun ise House of Wolves, firmanın kim olduğunu ve şu an ne yaptığı ile alakalı bir fikrim yok ama oyunları gerçekten flash oyunları arasında çok iyi bir raddede denilebilir. Bana göre halen daha açılıp oynanacak düzeyde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı