L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 6 Kasım 2020 #91 Ben yokum
Uagecekondu Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #92 @Uagecekondu isimli hocamız. Kendisini çok severim bayağı bir konuşmuşluğumuz vardır kendisi ile.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.319 Makaleler 42 Çözümler 275 6 Kasım 2020 #93 @Kayseri Mantısı Ben artık sistem toplama konularına girmiyorum. Anlık değişen fiyatlar, farklı fikir çayışması falan uğraşamıyorum. Ama anakart, ekran kartı gibi konularda yardımcı olurum. Etiketleyebilirsiniz.
@Kayseri Mantısı Ben artık sistem toplama konularına girmiyorum. Anlık değişen fiyatlar, farklı fikir çayışması falan uğraşamıyorum. Ama anakart, ekran kartı gibi konularda yardımcı olurum. Etiketleyebilirsiniz.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 6 Kasım 2020 #94 Lyrinx dedi: Ben yokum Genişletmek için tıkla... Güzel işte, beni konuda gördükten sonra ekleme yapanlar var ( bu konuda değil önceden açılan konular) en azından öyle bir durum yok.
Lyrinx dedi: Ben yokum Genişletmek için tıkla... Güzel işte, beni konuda gördükten sonra ekleme yapanlar var ( bu konuda değil önceden açılan konular) en azından öyle bir durum yok.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 6 Kasım 2020 #95 @Akif @Jira @360388 @Kokona Shiki @Motionless IN White @UBerk @Akkuşlu @kino @Yararsız Üye @Samotne Ciasteczka @Kokona Shiki @enes.wtp (Konu kilit lütfen diyeceğim zannettin, değil mi?)
@Akif @Jira @360388 @Kokona Shiki @Motionless IN White @UBerk @Akkuşlu @kino @Yararsız Üye @Samotne Ciasteczka @Kokona Shiki @enes.wtp (Konu kilit lütfen diyeceğim zannettin, değil mi?)
X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #96 orXzaz dedi: Evet en sevdiğiniz üye ya da üyeler kim? @Vavien. @efedesu. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş
orXzaz dedi: Evet en sevdiğiniz üye ya da üyeler kim? @Vavien. @efedesu. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 6 Kasım 2020 #97 @Bazinga Physicist @Samotne Ciasteczka @Webcam kullanan insan @184424 ve dahası
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Kasım 2020 #98 Etiket aymaya çok üşendim, hepinizi seviyorum. Özel oalrak sevdiğim arkadaşlarım var tabii, onlar kendilerini biliyor. 326001 dedi: @Akif @Jira @360388 @Kokona Shiki @Motionless IN White @UBerk @Akkuşlu @kino @Yararsız Üye @Samotne Ciasteczka @Kokona Shiki @enes.wtp (Konu kilit lütfen diyeceğim zannettin, değil mi?) Genişletmek için tıkla... Üzüldüm şimdi.
Etiket aymaya çok üşendim, hepinizi seviyorum. Özel oalrak sevdiğim arkadaşlarım var tabii, onlar kendilerini biliyor. 326001 dedi: @Akif @Jira @360388 @Kokona Shiki @Motionless IN White @UBerk @Akkuşlu @kino @Yararsız Üye @Samotne Ciasteczka @Kokona Shiki @enes.wtp (Konu kilit lütfen diyeceğim zannettin, değil mi?) Genişletmek için tıkla... Üzüldüm şimdi.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 6 Kasım 2020 #99 hadwiger dedi: Etiket aymaya çok üşendim, hepinizi seviyorum. Özel oalrak sevdiğim arkadaşlarım var tabii, onlar kendilerini biliyor. Üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... O kadar akıl kalsaydı neler yapardım neler. Seni unuttuğuma üzüldüm. Hemen ekliyorum. 326001 dedi: @Akif @Jira @360388 @Kokona Shiki @Motionless IN White @UBerk @Akkuşlu @kino @Yararsız Üye @hadwiger @Samotne Ciasteczka @Kokona Shiki @enes.wtp (Konu kilit lütfen diyeceğim zannettin, değil mi?) Genişletmek için tıkla...
hadwiger dedi: Etiket aymaya çok üşendim, hepinizi seviyorum. Özel oalrak sevdiğim arkadaşlarım var tabii, onlar kendilerini biliyor. Üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... O kadar akıl kalsaydı neler yapardım neler. Seni unuttuğuma üzüldüm. Hemen ekliyorum. 326001 dedi: @Akif @Jira @360388 @Kokona Shiki @Motionless IN White @UBerk @Akkuşlu @kino @Yararsız Üye @hadwiger @Samotne Ciasteczka @Kokona Shiki @enes.wtp (Konu kilit lütfen diyeceğim zannettin, değil mi?) Genişletmek için tıkla...
theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Kasım 2020 #100 Bu forumu çok seviyorum fakat kimseyle şahsı olarak tanışmıyorum. Kimsenin de beni tanıdığını zannetmiyorum
Bu forumu çok seviyorum fakat kimseyle şahsı olarak tanışmıyorum. Kimsenin de beni tanıdığını zannetmiyorum