epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Kasım 2020 #111 Benim 10 tane var; @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı
Benim 10 tane var; @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı @epic games kullanıcısı
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 6 Kasım 2020 #112 1 2 kişi tarafından sevinmişim vay be.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #113 @Shimada Sensei - @Lemi Galip
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Kasım 2020 #114 Efe10 dedi: Forumdaki herkesi etiketleyip beğeni kasmak mı? Kral hareket. Şaka bir yana ben de sizi seviyorum hocam, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cezam vardı, bir şey yazamadım. Herkes dalga geçiyor, herkesi etiketledin diye ancak; oradaki 2-3 istisna dışında hepsiyle özelden görüşüyorum zaten, beğeni kasmak gibi bir amacım da yok. Beğeniye ihtiyacım yok. Şaka bir yana falan demişsiniz de alttan alttan... Neyse.
Efe10 dedi: Forumdaki herkesi etiketleyip beğeni kasmak mı? Kral hareket. Şaka bir yana ben de sizi seviyorum hocam, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Cezam vardı, bir şey yazamadım. Herkes dalga geçiyor, herkesi etiketledin diye ancak; oradaki 2-3 istisna dışında hepsiyle özelden görüşüyorum zaten, beğeni kasmak gibi bir amacım da yok. Beğeniye ihtiyacım yok. Şaka bir yana falan demişsiniz de alttan alttan... Neyse.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 6 Kasım 2020 #115 @dogant
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #116 246941 dedi: @Samotne Ciasteczka @Maedhros19 @fatihylmzz @TÇB @Lux ultisi kullanan kedi @Ellie Williams @SHER-LOCKED @Kokona Shiki @Taylor Swift Fan Cl @706143 @Hangottom @Oktay Usta @Lyrinx Sevdiğim güzel insanlar. Yazmayı unuttuğum varsa üzgünüm. Birkaç kişi hariç herkesi seviyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla... Sevildiğimi bilmek çok güzel bir şey Teşekkür ederim. Benim de listemde @f3turan, @UBerk, @Jira ve son olarak siz varsınız (UBerk favorim) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
246941 dedi: @Samotne Ciasteczka @Maedhros19 @fatihylmzz @TÇB @Lux ultisi kullanan kedi @Ellie Williams @SHER-LOCKED @Kokona Shiki @Taylor Swift Fan Cl @706143 @Hangottom @Oktay Usta @Lyrinx Sevdiğim güzel insanlar. Yazmayı unuttuğum varsa üzgünüm. Birkaç kişi hariç herkesi seviyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla... Sevildiğimi bilmek çok güzel bir şey Teşekkür ederim. Benim de listemde @f3turan, @UBerk, @Jira ve son olarak siz varsınız (UBerk favorim)
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 6 Kasım 2020 #117 @DracheN
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 6 Kasım 2020 #119 246941 dedi: @Samotne Ciasteczka @Maedhros19 @fatihylmzz @TÇB @Lux ultisi kullanan kedi @Ellie Williams @SHER-LOCKED @Kokona Shiki @Taylor Swift Fan Cl @706143 @Hangottom @Oktay Usta Sevdiğim güzel insanlar. Yazmayı unuttuğum varsa üzgünüm. Birkaç kişi hariç herkesi seviyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla... Cidden hiç beklemiyordum sizin gibi elit bir insandan. Çok teşekkür ederim. Bende birkaç kişiyi yazayım. Tabii unuttuğum varsa kusura bakmayın. @246941. @TÇB. @Samotne Ciasteczka. Daha aklıma gelmiyor. Durun biraz daha zorluyorum... Ve birkaç kişi daha aklıma geldi. @Silinen üye @Atilla93. @PustiPowerV2. @Lux ultisi kullanan kedi. @Furkan Çöpoğlu. @Melih2626. @1024byte. @enescnr. @efedesu. @Denji. @326001 Ve tabii ki de @Oktay Usta. Not: Kesinlikle bir kalem ile deftere tek tek not edilip sonrasında mesaj yazılmamıştır.
246941 dedi: @Samotne Ciasteczka @Maedhros19 @fatihylmzz @TÇB @Lux ultisi kullanan kedi @Ellie Williams @SHER-LOCKED @Kokona Shiki @Taylor Swift Fan Cl @706143 @Hangottom @Oktay Usta Sevdiğim güzel insanlar. Yazmayı unuttuğum varsa üzgünüm. Birkaç kişi hariç herkesi seviyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla... Cidden hiç beklemiyordum sizin gibi elit bir insandan. Çok teşekkür ederim. Bende birkaç kişiyi yazayım. Tabii unuttuğum varsa kusura bakmayın. @246941. @TÇB. @Samotne Ciasteczka. Daha aklıma gelmiyor. Durun biraz daha zorluyorum... Ve birkaç kişi daha aklıma geldi. @Silinen üye @Atilla93. @PustiPowerV2. @Lux ultisi kullanan kedi. @Furkan Çöpoğlu. @Melih2626. @1024byte. @enescnr. @efedesu. @Denji. @326001 Ve tabii ki de @Oktay Usta. Not: Kesinlikle bir kalem ile deftere tek tek not edilip sonrasında mesaj yazılmamıştır.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 6 Kasım 2020 #120 RotasızBey dedi: @Shimada Sensei - @Lemi Galip Genişletmek için tıkla... 1 Kare, 2 adam.