Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.487 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 6 Kasım 2020 #51 PanzerTR dedi: Sansürü sansürlemişsiniz çok güldüm ya. Genişletmek için tıkla... Sonra ceza alıp duruyoruz PanzerTR dedi: Neyse biliyorum ben kendimi ama diğer gruptayım. Genişletmek için tıkla... İyisin iyi.
PanzerTR dedi: Sansürü sansürlemişsiniz çok güldüm ya. Genişletmek için tıkla... Sonra ceza alıp duruyoruz PanzerTR dedi: Neyse biliyorum ben kendimi ama diğer gruptayım. Genişletmek için tıkla... İyisin iyi.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 6 Kasım 2020 #53 Ayrıca buraya yazarsam büyük ihtimalle elime kramplar girecek. Zaten sevdiğim kişiler kendilerini biliyor, belli ediyorum. Hepsine sevgiler. (Diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur.)
Ayrıca buraya yazarsam büyük ihtimalle elime kramplar girecek. Zaten sevdiğim kişiler kendilerini biliyor, belli ediyorum. Hepsine sevgiler. (Diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur.)
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 6 Kasım 2020 #54 Steve Rogers dedi: @Ellie Williams, @Enes3078, @Bora Dere, @Kerem00, @Bazinga Physicist, @283156, @Trieetz, @yika38, @Alpha Centauri, @kerobey, @Seradotwav, @Motionless IN White, @Samotne Ciasteczka, @Blacksidemre, @338990, @Ma'at, @359149, @317678, (tam emin olamasam da) @Sylveon, @706143, @teknomi4, @Efe10, @Staj Yapan Donanımcı, @Onur Altuğ Sever, @Kayseri Mantısı @STR4NGE, @Affansen, @Perceival, @184424, @360388 (korsana karşı olma huyunuza bayılıyorum hocam <3), @Clarence Morrow, @mburaktekin, @PanzerTR, @Emir M., @Shinsai, @Emre C, @UBerk, @rydn, @Hangottom @Chloe Price (favorilerimdendir ). "buğ gadağr" Edit: Unuttuklarım olabilir. Ha, bir de @Steve Rogers var. Genişletmek için tıkla... Beni sevenler varmış. <3.
Steve Rogers dedi: @Ellie Williams, @Enes3078, @Bora Dere, @Kerem00, @Bazinga Physicist, @283156, @Trieetz, @yika38, @Alpha Centauri, @kerobey, @Seradotwav, @Motionless IN White, @Samotne Ciasteczka, @Blacksidemre, @338990, @Ma'at, @359149, @317678, (tam emin olamasam da) @Sylveon, @706143, @teknomi4, @Efe10, @Staj Yapan Donanımcı, @Onur Altuğ Sever, @Kayseri Mantısı @STR4NGE, @Affansen, @Perceival, @184424, @360388 (korsana karşı olma huyunuza bayılıyorum hocam <3), @Clarence Morrow, @mburaktekin, @PanzerTR, @Emir M., @Shinsai, @Emre C, @UBerk, @rydn, @Hangottom @Chloe Price (favorilerimdendir ). "buğ gadağr" Edit: Unuttuklarım olabilir. Ha, bir de @Steve Rogers var. Genişletmek için tıkla... Beni sevenler varmış. <3.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 6 Kasım 2020 #55 Beğeni konuları is back diyebiliriz o zaman. Yakında bildirim kutucuğu "bağa beğeni at abi" bildirimleriyle dolar. Mithat Berhan dedi: Bazı kişiler orhun kitabalerini yazıp indirmiş ve buraya atmış sanki. Genişletmek için tıkla... Sosyal>üyeler>herkesi kopyala.
Beğeni konuları is back diyebiliriz o zaman. Yakında bildirim kutucuğu "bağa beğeni at abi" bildirimleriyle dolar. Mithat Berhan dedi: Bazı kişiler orhun kitabalerini yazıp indirmiş ve buraya atmış sanki. Genişletmek için tıkla... Sosyal>üyeler>herkesi kopyala.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 6 Kasım 2020 #56 @Jira abime de fena sempati besliyorum, neden bilmem.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 6 Kasım 2020 #57 Vavien. dedi: Sonra ceza alıp duruyoruz Genişletmek için tıkla... En çok ikimiz muzdaripiz ''uygunsuz üslup'' cezasından. Ben de sizin gibi önlemler almaya başlasam iyi olur yoksa erken emekli olacağız.
Vavien. dedi: Sonra ceza alıp duruyoruz Genişletmek için tıkla... En çok ikimiz muzdaripiz ''uygunsuz üslup'' cezasından. Ben de sizin gibi önlemler almaya başlasam iyi olur yoksa erken emekli olacağız.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #58 @Bazinga Physicist seni de ekleyeyim listeye. PanzerTR dedi: En çok ikimiz muzdaripiz ''uygunsuz üslup'' cezasından. Ben de sizin gibi önlemler almaya başlasam iyi olur yoksa erken emekli olacağız. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Konuyla alakasız ama, kaç uyarınız var?
@Bazinga Physicist seni de ekleyeyim listeye. PanzerTR dedi: En çok ikimiz muzdaripiz ''uygunsuz üslup'' cezasından. Ben de sizin gibi önlemler almaya başlasam iyi olur yoksa erken emekli olacağız. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Konuyla alakasız ama, kaç uyarınız var?
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 6 Kasım 2020 #60 @Seradotwav LoL ismin "Klasinq" değil mi? İstek atıyorum, ismim "TEK..." diye başlıyor.