Seven döner mi?

Daha fazla  
Ne alaka lan, “bu” diye laf edecek olabilirsiniz ama ben de bu gamer topluluğunun bir ferdiyim ve siz gamer kardeşlerime, abilerime güvenerek bunu buraya yazıyorum. Burada binlerce insan var. Fikrinizi almak için size içimi döküyorum, umarım yanlış anlamazsınız beni. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Birkaç gün önce sevgilimden ayrıldım. Daha doğrusu o benden ayrıldı. 3. ayı devirmiştik. Çok ama çok güzel bir ilişkimiz vardı. Bakan imreniyordu. Benim yaşım 24, onun ise 19, hatta 20 diyelim; 1 aydan kısa bir süre sonra doğum günü geliyor çünkü. Kendisi Balıkesir'de bir dönem yaşamış ve o dönemde bir sevgilisi olmuş. Kendisi ile 1,5–2 sene kadar beraberliklerinden sonra çocuk aldatınca ayrılmışlar. Kız sonradan benim oturduğum şehre taşınıyor ve benim iş yerime giriyor. Beni beğendiğini ve benimle birlikte olmak istediğini söyleyince ben de kabul ediyorum ve maceramız başlıyor. Kız Balıkesir'e tekrar gidiyor; hem arkadaşları orada hem de tatil için. Bu çocuk da orada yaşadığı için denk geliyorlar. Kendisinin ailevi sorunları varmış ve bu durum çok ciddiymiş. Sanırsam annesi ve babası boşanıyormuş. Kızın kafasına girip bulandırıyor ve kendisine destek olmasını istiyor. Kız da benimle olan yolunu sırf ona destek olabilmek için ayırıyor. Bana çok saçma bir sebep geldi. Hayatımda bir insan varken eski sevgilim dönüp bana yazsa, büyük sorunları olduğunu söylese, onun için Allah’tan kolaylık ister ve dua ederim sadece. Dönüp de ona destek olmak için onunla yazışıp konuşmam. Ama sevgilim—eski sevgilim demeye dilim varmıyor, o yüzden böyle söylüyorum—şu an onu aldatan ve sevmeyen eski sevgilisiyle tekrar konuşuyor. Sebebini söyledim zaten; amacı ona destek olmakmış. Ben aptal mıyım, çok mu aşığım bilmiyorum ama Allah kalbimi biliyor ya, onu çok seviyorum ve tekrar ona kavuşmak istiyorum. Her ne kadar bana böyle çok büyük bir hata yapmış olsa bile. “İlişkiniz 3 aydı, salla gitsin” diyebilirsiniz ama bu 3 aylık süreç sanki 10 yıllık süreç gibiydi. Sevgiliden öte, karı-koca gibi ilişkimiz vardı. Evli olan insanların yapamadığı şeyleri rahatça yapabiliyor ve birbirimize bağlanıyorduk. Arkadaş çevrem kızın çok pişman olacağını ve bana döneceğini söylüyor. Ben de inşallah diyorum ve bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Böyle büyük bir hatayı ben yapsam kendimi asla affetmezdim ama Allah biliyor ya, kendim için 2. şansı da isterdim. İnsanlara 2. şans verilmeli mi? Benim tek derdim şu an o. Onu istiyorum ve seviyorum.

Yara bandısın yüksek ihtimal. Yara bandı ilişkilerin bitiminde geri dönme ihtimali normale göre daha az. Bir de bu kız eski sevgilisine geri dönmüş. Yani yüksek ihtimal dönmez. Bence dönse de kabul etme zaten.

Vallahi dostum, seven gitmez, ne olursa olsun. Misal her iki insan birbirini seviyorsa, ölüm dışında kimse ayıramaz, bahaneye yer yok bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…