Severek ayrılıp tekrar birlikte olunur mu?

Faviannno

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba aslında konuyu çoğunlukla açma sebebim içimi dökecek bir yer bulmamdı kimseyle konuşamamak çok zor oluyor çünkü şimdi benim 2 senelik bir ilişkim vardı lise son sınıfta başlamıştı dün itibarıyla bitti bitiren taraf kız arkadaşımdı ilişkimiz öyle ergen veya gelir geçer bir ilişki değildi birbirimizi çok seviyorduk imreniliyorduk parmakla gösterilir bir ilişkimiz vardı birbirimizi ailelerimizin içine bile sokmuştuk beraber çok şey yaşadık birbirimize çok bağlıydık kısacası sıradan bir ilişki değildi bizimkisi bambaşkaydı fakat son zamanlarda kötü dönemlerden geçtik üst üste tartışmalar oldu ve bu tartışma sebeplerinin hiçbirini çözmedik birbirimize olan bağlılığıma güvenerek sadece üstünü örttük bir zaman sonra bunlar birikti ve bana ara vermek istediğini söyledi bende ara vermekten nefret ederim oyun mu bu durdurup başlatacaksın dedim ve sinirle gittim Instagram'da fotograflarımızı kaldırdım daha sonra bana biraz kafamızı toparlayıp öyle konuşalım dedi birkac gun geçti ben onun ayağına gittim konuşmak için amacım konuşup çözüme kavuşturmaktı ama bana beni çok sevdiğini bana hala çok aşık oldugunu fakat onu boyle yıpratacak bir ilişkiye zamanının olmadığını ve bittiğini söyledi ben yalvardım dil döktüm aralıksız 4 saat ikna etmeye çalıştım hala çözebiliriz konusabiliriz dedim ama kabul etmedi en son arkadaş olarak devam etmeye karar verdik ama ben bunu istemiyorum ben ilişkimi geri istiyorum ayrı kalınan zamanda hatalarımı anladım ve hepsini kendi tarafımca çözdüm ki böyle büyük hatalarımız olmadı aldatma ihanet vs ve biliyorum o da hala seviyor ve eskiye dönmemizi isterdi olayın sıcaklığıyla sinirle ayrıldı benden şimdi sorum şu nasıl bir yol izlemem gerek tekrar birlikte olabilir miyiz sonuçta aldatma gibi büyük hatalarımız olmadı ufak tefek tartışmaların birikmesiyle yaşandı böyle bir durum yaşayan var mı şu an arkadaşız ve kaybetmek istemiyorum biliyorum çok konuştum ama içimi dökecek kimsem yoktu buraya yazmak istedim bilmiyorum zaten belki de bu konuya kimse de bakmaz en azından içimi dökmüş oldum cevaplarınızı bekliyorum.

İstemiyor, Next.

Bugün telefonda konuştuk beni çok sevdiğini ama şu an bir ilişki içinde olmak istemediğini söyledi biraz birbirimize zaman verelim daha sonra olgun bir şekilde konuşalım dedi eskiye dönme ihtimalimiz var mı dedim tabii ki dedi sanırım şimdilik zamana bırakacağım.

Bugün telefonda konuştuk beni çok sevdiğini ama şu an bir ilişki içinde olmak istemediğini söyledi
"Ben bi seçeneklere bakıyım canım isterse sana dönerim" demiş. Sen de oneitis olmuşsun o alternatifleri arasında kaybolmuşken sen de ondan gelecek en ufak sinyali bekliyorsun. Çok yazık yapma bunu kendine pişman olursun.

Ya şimdi sana şöyle söyleyeyim hiçbir kız evde boş boş oturmak için senden ayrılmaz. Cidden seviyosa da ayrılmaz muhtemelen flortlestigi biri falan varsa emin olmadığı için sana böyle davraniyodur olmazsa ortada kalmayayim diye.

Yani tabii ki bir insanı yuzde yuz tanıyamayız ama 2 yıldır dip dibe oldugum birisi tanıdıgım kadarıyla oyle bir kız değil sevdimmi tam sever ben varken birinin oldugunu sanmıyorum ki zaten telefonunda wp konusmaları olsun Instagram DM olsun cok denk geldim hiç öyle bir şey yoktu tabii yapan her türlü yapar ama bilmiyorum sanmıyorum şimdi ara verdiğimiz zamanda yapar mı onu bilemeyiz tabii ama bana
telefonda şu an ilişki istemiyorum başkasıyla hayatta istemiyorum zaten öyle bir şey hayatta yapmam demişti.

Kanka bu isin pek farklı bı olayı yok ya senin görememen iyi gizlemesinden kaynaklanıyodur başka bir şey ifade etmiyo. Normalde kız cidden sevse bunu tercih etmez evde kös kös oturacak mi yani cidden? İlerde başına böyle bişey gelirse şaşırma çok çünkü bu gereksiz kavgaların ana sebebi kız başka biriyle sevgili olmaya çalışırken seni aradan çıkartmak için yapacağı bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…