X'ten hiçbir şey olmaz. Yeni birisini bul.
4 saat ikna etmeye çalıştım hala çözebiliriz konusabiliriz dedim ama kabul etmedi
İstemiyor, next.Başka birisini istemiyorum onu istiyorum.
@Faviannno kız seni kullanmış. O sebebini bilmediğin kavgaların çoğu ayrılmak için bahane gidip de bir anda ayrılalım demek istemediği için yapiyor. Yavaş yavaş sogut sonra yeni erkeğe atıl ana taktik bu. Bir kız seni cidden sevse hatanlarin olsa bile çok kavga çıkartmaz.
İstemiyor, Next.
"Ben bi seçeneklere bakıyım canım isterse sana dönerim" demiş. Sen de oneitis olmuşsun o alternatifleri arasında kaybolmuşken sen de ondan gelecek en ufak sinyali bekliyorsun. Çok yazık yapma bunu kendine pişman olursun.Bugün telefonda konuştuk beni çok sevdiğini ama şu an bir ilişki içinde olmak istemediğini söyledi
Ya şimdi sana şöyle söyleyeyim hiçbir kız evde boş boş oturmak için senden ayrılmaz. Cidden seviyosa da ayrılmaz muhtemelen flortlestigi biri falan varsa emin olmadığı için sana böyle davraniyodur olmazsa ortada kalmayayim diye.Bugün telefonda konuştuk beni çok sevdiğini ama şu an bir ilişki içinde olmak istemediğini söyledi biraz birbirimize zaman verelim daha sonra olgun bir şekilde konuşalım dedi eskiye dönme ihtimalimiz var mı dedim tabii ki dedi sanırım şimdilik zamana bırakacağım.
Ya şimdi sana şöyle söyleyeyim hiçbir kız evde boş boş oturmak için senden ayrılmaz. Cidden seviyorsa da ayrılmaz muhtemelen flortlestigi biri falan varsa emin olmadığı için sana böyle davraniyordur olmazsa ortada kalmayayim diye.
"Ben bir seçeneklere bakayım canım isterse sana dönerim" demiş. Sen de oneitis olmuşsun o alternatifleri arasında kaybolmuşken sen de ondan gelecek en ufak sinyali bekliyorsun. Çok yazık yapma bunu kendine pişman olursun.
Kanka bu isin pek farklı bı olayı yok ya senin görememen iyi gizlemesinden kaynaklanıyodur başka bir şey ifade etmiyo. Normalde kız cidden sevse bunu tercih etmez evde kös kös oturacak mi yani cidden? İlerde başına böyle bişey gelirse şaşırma çok çünkü bu gereksiz kavgaların ana sebebi kız başka biriyle sevgili olmaya çalışırken seni aradan çıkartmak için yapacağı bişey.Yani tabii ki bir insanı yuzde yuz tanıyamayız ama 2 yıldır dip dibe oldugum birisi tanıdıgım kadarıyla oyle bir kız değil sevdimmi tam sever ben varken birinin oldugunu sanmıyorum ki zaten telefonunda wp konusmaları olsun Instagram DM olsun cok denk geldim hiç öyle bir şey yoktu tabii yapan her türlü yapar ama bilmiyorum sanmıyorum şimdi ara verdiğimiz zamanda yapar mı onu bilemeyiz tabii ama bana
telefonda şu an ilişki istemiyorum başkasıyla hayatta istemiyorum zaten öyle bir şey hayatta yapmam demişti.