Sevfe I12 TWS kulaklık nasıldır?

yumeko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi fotoğraftaki kulaklık alınır mı? Ancak bu kadar para bulabildim ve BlueTooth'lu kulaklık almak istiyorum. "O paraya daha iyi kablolu kulaklık alınır" gibi yorumlar yapmaz iseniz çok memnun olurum. Kullanan varsa deneyimlerini söyler ise çok memnub olurum, özellikle şarjı ne kadar gittiği konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz binlerce klon kulaklık modeli var. İyi olanları da var çöpe atılacak berbat olanları da var. Benim aldığım gayet iyi mesela ama bunun da öyle olacağı garantisini veremem.

Çok düşük bir ihtimal de olsa forumda aynısını alan biri çıkarsa bilgi verebilir.

Siz hangisini aldınız? Elinizde link var ise verir iseniz çok memnun olurum.

Beyaz i12 TWS kullanıyorum. Hepsiburada'dan almıştım. Gayet memnunum. Mümkünse ''Sevfe'' markalı değil ''TWS'' markalı alın.

Beyaz i12 TWS kullanıyorum. Hepsiburada'dan almıştım. Gayet memnunum. Mümkünse ''Sevfe'' markalı değil ''TWS'' markalı alın.
Çok teşekkür ederim, peki hangi satıcıdan aldığınızın linkini atabilir misiniz? Ayrıyetten şarj süresi ve deneyimlerin hakkında beni bilgilendirisen memnun olurum.

Çok teşekkür ederim, peki hangi satıcıdan aldığınızın linkini atabilir misiniz? Ayrıyetten şarj süresi ve deneyimlerin hakkında beni bilgilendirisen memnun olurum.
Cevabı geç yazıyorum özür dilerim.
Bu kulaklıktan aldım. Mağaza olarak Maxfoni'den aldım. Kargo PTT Kargo ile 3 günde geldi. Cuma sipariş ettim Pazartesi geldi. 57 TL ödedim 9 TL kargo ödedim. Şarj süresi benim taks iPhone şarj aleti ile ~30 dakikada şarj oluyor şarj kutusu. Kulaklıklarda %70 şarjları varken kutuya koyduğumda ~3-4 dakikada %100 oluyorlar. Pil ömründen memnunum. Kutudan kulaklık, kullanım kılavuzu ve Lightning kablo çıkıyor. Kablo kısa, powerbank kabloları gibi. Aldığınız zaman kulaklığı kılıf v.b birşey almanızı öneririm çünkü şarj kutusunun arkasındaki yazılar kötü duruyor ve kutu eliniz çok terleyen/kirlenen biri ise kolay kir tutuyor. Siyah rengini öneririm beyaz rengindense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…