Konu başlıktadır fakat şöyle kısaca açıklayım. Sevgilime Instagram'dan bana laf edecek beni küçük düşürecek şekilde yazı yazmışlar ve sevgilimde bu mesajları bana gösterdi. Bende bu çocukların Instagram'ını sevgilimden isteyip yazdım çocuklar mahallenizi basacağız falan dediler. Bende hiç umursamaştım sadece beklerim yazmıştım bugün 12 gibi sevgilimle gezerken bu çocuklar 6 kişi yanında emanetleri de var beni görüp üzerime koşmaya başladılar. Ne yapacağımı şaşırdım bende en iyisi dalayım dedim üzerinde emanet olduklarını bilmiyordum çocuklar beni altlarına aldılar sonrasını bilmiyorum ama en son tekme yiyordum 6 kişiden. Her neyse biraz ayıldım gibi oldu kız arkadaşım seni çok kötü dövdüler deyip beni bacağının üstünde yatırıyordu olayları anlattı çevreden insanlar falan ayırdı dedi kaşın patlamış falan dedi. Yüzüne çok darbe aldın dedi bakayım dedim harbi yüzüme dokunamıyordum. Sizce ne yapayım? Kız arkadaşım biraz güldü orada ondan dolayı tartıştık sizce ne yapayım şu an evdeyim bana yardımcı olan tek kişi şu an annem o da bana kızıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.