Sevgili ile anlaşamamak

yona

Femtopat
Daha fazla  
Sevgilimle iyi bir ilişkimiz var aynı sınıftayız ve ikimizinde hiç arkadaşı yok birbirimizden başka kimseyle konuşmuyoruz.
Ancak beni çok kısıtlıyor okul takımında voleybol oynamama kadar kız arkadaşlarımla buluşmama kadar kısıtlanıyorum neden izin vermiyorsun asosyal mi olayim diye sorunca da 'evet' diye karşılık veriyor. Ayrıca kavga ettiğimizde ona karşılık verince 'senden soğuyorum', 'bana karşılık verme artık' diye cevaplar veriyor. Onun yüzünden birçok arkadaşımla arama mesafe koymak zorunda kaldım. Onu çok seviyorum ama bu davranışlarından nefret ediyorum. Ne yapmam lazım?

Kısıtlayıcı kızdan olmaz. Karşınıza düzgünce alıp konuşun ve size güvenmesi gerektiğini belirtin. Eğer kısıtlayıcı davranışlara devam ediyorsa da yol yakınken ayrılmak iyi olabilir. Bu tarz insanları "ruh hastası" olarak nitelendiriyorum çünkü kimse kimsenin hayatına karışamaz. Eğer böyle aşırı kısıtlamaya da devam ederse onun psikolojisi sürekli onu rahatsız eder ve siz istemeseniz de bir süre sonra kendisi ayrılır, muhtemel yaşayacağınız durum bu.

Sizin alanınızı daraltan bir insanın önce size saygısı yok demektir, uzak dur demiyorum ama normal olmadığını bil ve ona göre davran "bence".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…