Merhaba arkadaşlar.
18 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ki zaten olması için de bir çaba sarf etmedim. Daha sonra işte bu sevgili işini iyice kafaya takmaya başlayınca ( yaklaşık 2 ay önce ) arkadaşıma dedim hadi birkaç kız arkadaş bulalım da hani sevgili olmasak bile dertleşelim taktik alalım falan dedik, arkadaşım da Azerbaycanlı bu arada. Her neyse işte yayıncıların Discord sunucularına falan girdik dertleşmeye arkadaş buluruz diye, baktık bizim kafada birileri yok tam pes etmişken can sıkıntısından Instagram'a bakayım dedim, birkaç dakika sonra yorumlarda gezerken"canı sıkılan dertleşmek isteyen varsa konuşabiliriz her türlü boş yaparım"gibi bir yoruma denk geldim. Dedim aha boş yapabilen bir insan kesin yazmam lazım.
Selam ile başladık tanıştık falan ilk başta kankaydık sonra WhatsApp'a geçtik şu an 2 aydır sevgiliyiz, gayet iyi anlaşıyoruz güven sıkıntımız yok en üst seviyede kafalar birbirinin aynısı yani kavga edip birbirimizi yiyeceğimiz hiçbir sebep yok ben eşittir sevgilim yani o kadar diyorum. İkimiz de utangacız, sakiniz, gezip tozmayı sevmeyiz, ( ikimiz gezeriz orası ayrı ) akşama kadar evde otururuz işte ne bileyim aynı şeyleri izlemeyi severiz, hemen hemen aynı şeyleri dinlemeyi severiz yani tamamen aynıyız diyebilirim.
Fazla uzatmak istemiyorum işte 3 kere buluştuk, 1 tanesi asıl buluşmaydı ve ilk buluşmamızdı. Onun daha önce sevgilisi olduğu için rahattı biraz daha ama benim alışmam biraz uzun sürdü bayağı ter bastı kızardım falan. Zaten elimi tuttuğunda artık önümü görmüyordum sarhoş gibi olmuştum o çekiyordu beni
işte parka gittik, sinemaya gittik derken o gün geçti. Ertesi gün de buluştuk, sonra 1 gün ara verdik daha sonra 1 kere daha buluştuk. (2-3 saat) yani her şey güzeldi fakat sıkıntı şurada, ben Amasya'da yaşıyorum o ise İstanbul'da. ben sırf onun yanına gitmek için türlü bahaneler uydurdum tüm akrabalarım beni sadece sinemaya film izlemeye gidiyorum sandı. (Bu yalana da nasıl inandılar aklım almıyor hala da boş verin çaktırmayın) sizden istediğim de şu; birbirimizi aşırı özlüyoruz ve artık hiçbir şey zevk vermemeye başladı, bunu kendi adıma söylüyorum sadece onun yanında olmak istiyorum, şu an bilgisayarımda belki yüzlerce oyun var ama hiçbirini ne oynamak istiyorum ne de sınırsız internetim olmasına rağmen herhangi bir film izlemek istiyorum. Ha belki de bunun sebebi sevgilimde Wi-Fi olmaması olabilir. Bir ara komşunun şifresini kırmıştı bayağı her gün film, video vs. izleyip eğleniyorduk eğlenceli geçiyordu.
Sonra komşu da kapattırınca orada patladık. Özetleyeyim derken yine uzattım fark ettim, sizden istediğim bu can sıkıntısından, hiçbir şey yapmak istememe duygusundan nasıl kurtulacağım, onun da canı sıkılıyor ama gidip evi temizliyor, yemek yapıyor falan zaman yine de geçiyor ama ben onları da yapmak istemiyorum. Üşenmiyorum yaparım ama çok sıkıcı geliyor her şey. Dizi, film, oyun, gezmek falan hiçbir şey yapmak istemiyorum. Param da yok ki gidip alışveriş yapayım, yani şu an aşırı derecede sıkılıyorum ama hiçbir şey yapmak istemiyorum taktik verin ne yapsam ne etsem delireceğim artık
( ha, bu arada sevgilime azerbaycanlı arkadaşım da yazdı benle beraber fakat onu ben tavladım, kusura bakma kanka muhabbetin sarmıyor biliyor musun sen azerbaycan'dan bir kız bak en iyisi böyle olmayacak )
Can sıkıntısından yazdım bir şeyler artık saçma mı değil mi bilemiyorum tek isteğim can sıkıntısından kurtulmak.