Sevgili ile tatile gitmeyi istemek normal midir?

RoadMix

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. 1.5 yıla yakın bir ilişkimiz var. Kendisiyle ciddi düşünüyorum en mümkün zamanda da evlenmek istiyorum bu 1 yıl olur 3 yıl olur onu bilmiyorum. Tatile gitmek istiyoruz fakat onun aile katı. Bir iki gün arkadaşımda kalacağım demesini düşündüm ama ne kadar dogru bilmiyorum. Gerçekten onu çok seviyorum ve tatile de gitmek çok istiyorum. Türkiye'deki aile yapısını biliyorsunuz özellikle kız çocuklarının daha sıkı. Ne yapabiliriz önerinizi bekliyorum.

Kız arkadaşınız, sizle beraber tatile gelmek istiyorsa bir yolunu bulur. Gerçekten isteyen, bir yolunu buluyor. Gerisi bahane.

Kız arkadaşınız, sizle beraber tatile gelmek istiyorsa bir yolunu bulur. Gerçekten isteyen, bir yolunu buluyor. Gerisi bahane.

İki günlüğünde arkadaşımda kalacağım diyecek hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@RoadMix, doğrudur da eğer olmazsa da kız arkadaşınız, sizle beraber gerçekten tatile gelmek istiyorsa yolunu bulur.

@RoadMix, doğrudur da eğer olmazsa da kız arkadaşınız, sizle beraber gerçekten tatile gelmek istiyorsa yolunu bulur.
İnşallah olur hocam cok istiyorum cok ciddi düşündüğüm biri. Bazıları evlenmeden olmaz gibi şeyler diyor ve ben bunu hiç anlamıyorum.

İnşallah olur hocam cok istiyorum cok ciddi düşündüğüm biri. Bazıları evlenmeden olmaz gibi şeyler diyor ve ben bunu hiç anlamıyorum.

Ülkede böyle katı ebeveyn çok hocam insanların böyle konuşan insanların fikirlerini pek önemsemeyin inşallah gönlünüzce olur her şey.

Ülkede böyle katı ebeveyn çok hocam insanların böyle konuşan insanların fikirlerini pek önemsemeyin inşallah gönlünüzce olur her şey.
Çok teşekkür ederim hocam amin inşallah cümlemizin istediği gibi olur.

@RoadMix, konaklayacağınız otelin, evlilik cüzdanı isteyip istemediğini de sormayı unutmayın. Bazı otellerde böyle bir kural var ve evlilik cüzdanı olmadan, erkek-kız konaklamasına izin vermiyor.

@RoadMix, konaklayacağınız otelin, evlilik cüzdanı isteyip istemediğini de sormayı unutmayın. Bazı otellerde böyle bir kural var ve evlilik cüzdanı olmadan, erkek-kız konaklamasına izin vermiyor.
Sordum hocam öyle bir talepleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…