Sevgili olmaya utanıyorum

EraY Dnz

Hectopat
Merhabalar 14 yaşındayım. 10.sınıfım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. 10 Kasım'da bir tane kızdan hoşlandım ve son zamanlarda hoşlandığımı belirttim. Bugün arkadaşım laf arasında sormuş nasıl gidiyor diye o da benden hoşlanıyor teklif etsin demiş arkadaşıma. Fakat ilk defa sevgilim olacağı için çekiniyorum okulda tenefüslerde falan nasıl davranacağımı bilmiyorum, aradığım kızı buldum. Normalde utangaç birisi değilim fakat tenefüslerde falan nasıl davranıcağımı bilmiyorum, biraz çekiniyorum kısacası

Son düzenleyen: Moderatör:
O da sizden hoşlanıyormuş hocam utanmayın konuşun, onunla vakit geçirin. Bana göre 2 niz için de iyi olacaktır bu.

Öncelikle 14 yaşında nasıl 10. sınıf oluyorsun, o da 14 yaşında mı sen mi erken gittin? İkincisi de öyle hem hoşlanıyorum bana teklif etsin deyip üstüne kabul edip ondan sonra eve gidince hazır değilim diyecek kadar çocuksa salla gitsin. Sonra pişmanım derse veya şimdi hazırım falan derse de sen bakma. Olacak iş değil.

Evet erken başladım eskisi gibi olmaz zaten teşekkürler.

Utanmana sevindim sevgili olma zaten arkadaş olarak kal sevgili olunca sonu göz yaşı ve hüsran ile biter

Kendin ol yeter şampiyon. Onun dışında "hazır değilim" falan bahane yani. Seni kibarca kovmuş.

Açıldınız mı kıza?

Evet erken başladım eskisi gibi olmaz zaten teşekkürler.
Hocam konu hortlatılınca gördüm, 2 sene geçmiş kusura bakmayın. Sen zaten gerekeni yapmışsındır da yine de dedikleri gibi, başta evet deyip sonra hazır değilim diyorsa tamamıyla vakit kaybıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…