Sevgiliden ayrılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedi sahiplenme fikrini de kafama o sokmuştu. Kedisi öldü temmuzda. Daha sahiplenmem demişti. Güya üniversitede birlikte sahiplenecektik. Bu ayın başında kendi sahiplendi. Ortada ailesi izin vermeyen ben ve bu fikir kaldı sadece.
 
23 yaşında bir abin olarak sana tavsiyem, hayatında olan veya girecek olan kimseyi kendinden ön plana koymaman. İnsanlar bencildir ve en çok kendini düşünür. Olması gereken de budur zaten. Gerçekten sevdiğim bir kız arkadaşımdan, sadece beni değiştirmeye çalıştığı için ayrılmıştım. O, benden daha önemli değil benim için.
 
İkili ilişkilerde yapmaman gereken en büyük hatalardan biri partnerine aşırı derecede bağlanmak ve ona muhtaç olduğun hissiyatına kapılmaktır. Zira yaşadığımız ülkede kadınlara insan üstü bir talep var. Zamanla alışırsın, engeli kaldır ve arkadaş kalmak istediğini söyle. Bir gün geri dönmek istediği zaman reddi yiyen kişi o olacaktır.
 
Hiç gerek yok ya bence Ondan vazgeçtiğimi hissettiğimde belki kaldırırım ama şu an zorlaştırıyor her şeyi. İki gündür yazıyorum ayrılmamıza rağmen. Hayatımdan tamamen çıkaracağım onu. Arkadaş olmamız da bir şey ifade etmez artık. Ortak arkadaşımız yok farklı liselerdeyiz falan. Geri dönmek isteyeceğini sanmıyorum ama dönerse kapım açık olur mu bilmiyorum.
 
Seni sevmeyen bir insanın defterini kapatmışsın, üzülmenin ve düşünmenin anlamı yok. Sokakta hiç tanımadığın bir insan da seni tanımadığı için sevmiyor, sokaktaki herhangi birinden farksız birine dönüşen kişiye anlam yüklemeye gerek yok.
 
Seviyorum ben hala ama onu sorun da o işte. Yoksa neden üzüleyim?
 
Boşver be abi daha neler gider gelir..
 
biz bu duruma nasıl geldik diye düşünüyorum sürekli.
Ne yap ne et bu filmi izle derim.
 
İzlerim boş zamanımda. Bana destek olmanız çok güzel hissettirdi. Uzun zaman sonra değerliymişim gibi hissettim teşekkür ederim hepinize. Konu bitmesin ama aklıma geldikçe anlatırım yine dertlerimi.
Ama o bana biraz iyi geldi. Ondan önce her şeyim LoL oynamaktı nerdeyse. Ondan sonra kendime bakmaya başladım, dizi film izledim, insanlarla ilişkilerim gelişti, tecrübe oldu.
 
Aylar önce kanser illetinden dolayı büyük bir kayıp yaşadım. Genel olarak, içinde kaldığım durumdan çıkmaya çabaladım sürekli; spor, kitap ve üniversite sınavına yoğunlaşarak. Hiç değilse öylece üzülüp durmaktan yeğdir aktiviteler yapmak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…