Eagle Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 257 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2018 #11 Arkadaşlar çıkıyoruz. Baya uzun bir zaman yaklaşık 1 yıl ancak ne zaman bir kızla çıksam, buluşunca bir garip oluyorum.
Arkadaşlar çıkıyoruz. Baya uzun bir zaman yaklaşık 1 yıl ancak ne zaman bir kızla çıksam, buluşunca bir garip oluyorum.
barisgndz Kilopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2018 #12 Bu tarz problemler yüz yüze görüşmede aranızda geçebilecek samimi ve keyifli bir muhabbet ile rahat bir şekilde aşılabilir. İş sohbette bitiyor yani.. Son düzenleme: 11 Şubat 2018
Bu tarz problemler yüz yüze görüşmede aranızda geçebilecek samimi ve keyifli bir muhabbet ile rahat bir şekilde aşılabilir. İş sohbette bitiyor yani..
Eagle Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 257 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2018 #13 barisgndz dedi: Bu tarz problemler yüz yüze görüşmede aranızda geçebilecek samimi ve keyifli bir muhabbet ile rahat bir şekilde aşılabilir. İş sohbette bitiyor yani.. Genişletmek için tıkla... Psikolojik destek alıyorum.
barisgndz dedi: Bu tarz problemler yüz yüze görüşmede aranızda geçebilecek samimi ve keyifli bir muhabbet ile rahat bir şekilde aşılabilir. İş sohbette bitiyor yani.. Genişletmek için tıkla... Psikolojik destek alıyorum.
Egecann Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 224 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #14 Arkadaşınmış gibi düşünerek hareket etmeye çalış. O zaman çok daha rahat edersin