Sevgilim ayrılıp barıştıktan sonra ne yapmaya çalışıyor?

pard

Decapat
Daha fazla  
Sevgilimle 3-4 yıllık ilişkimiz oldu. Birbirimizi her şeyden daha çok sevdik, o kadar güçlü bağ kurduk ki gerçekten bu yaşlarda imkansızı başardık diyordum içimden. 15-16 yaşımdan 19-20 yaşıma kadar onunla büyüdüm.

Ben çok kıskanç birisiydim. Kısıtlıyordum. Kısıtlamadan öte bir hatam da vardır benim. Sevdiğimi sözlerimle üzmek. O ağlarken kıskançlık krizlerim yüzünden kendime hakim olamayıp üzmeye devam edebilmemdi benim hatam. Son zamanlara doğru beni değiştirmek için çok çabaladı yaklaşık 6-7 ay. Ama ben değişmemiştim daha doğrusu değişemiyordum içimdeki kıskançlık buna izin vermiyordu çok seviyordum onu. Bu sebepten ayrılmaya karar verdi. ilk ayrılığımız 20 gün sürdü tekrar barıştık. Ama yine ufak tefek tartışmalar yaşıyorduk. Ama yine de iyi geçiniyor diyebilirik, eğleniyorduk da. Barıştıktan 3 hafta sonra birden bire ayrılmaya karar verdi. Sana karşı hislerim eskisi gibi yok. Sana bakınca boş hissediyorum. Diyip birden bire çekip gitti. Ne yapacağımı bilemedim o gün yol verdim. Ama günler geçmesine rağmen dönmedi o dönmeyince bu sefer gidene tekrar ben gittim. Onsuz kendim olamıyordum çünkü, aklınıza gelecek her şeyin içerisinde o kız vardı. Ben ona her anlamda bağlanmıştım, başkası beni mutlu edemezdi. Yaklaşık 20 gün geçtikten sonra yazmıştım ona. Beni tersledi, bekleme, unut, sil, yazma bir daha... Hepsine katlandım gururumu hiçe sayarak. Ama naafile. Aradan 5 gün geçti ve bana yazdı. Çok kötü hissediyorum sana birşey anlatabilir miyim dedi. Öğrendim ki bazı arkadaşlarıyla arası bozulmuş benimle tekrar denemek istiyor. Bana da dedi ki "Beni geri kazanır mısın?". Kendisinin terk edip barışıp terk edip yazmama rağmen reddetmesine rağmen o geri geldiğinde onu kabul etmiştim. Ve üstüne çok çabalamıştım. Buluşmak için darladım onu. Ben onu darlayınca o da sinir oldu ve ben onun benim için çabalayacak mı diye merakımdan ayrılalım mı dedim. O da hiç çabalamadı ama ayrılmadık. Bana dedi ki sevgim sana karşı belirsiz seninle devam etmek istiyorum seninle düşünücem dedi. Kabul ettim. Çünkü seviyordum. Ve şu an bunu demesinden 1 ay geçti çok sürpriz yaptım çok eğlendik güldük ama hiç buluşmadık.

En sonunda ona pahalı bir hediye aldığımda "Bana pahalı bir hediye alma sonuçta ben hala kararsızım" dedi. Kendisine aldığım hediyenin ne olduğunu bilmiyordu henüz. Bana ayıcık alma diyordu. Ve ayıcık aldığımı düşündüğünden sinir oldu belki de. Çünkü ben ayıcık almadım dediğimden sonra mutlu oldu. Lego almıştım. Legoyu yaparken görüntülü konuşuyorduk ve ona "Beraber lego yapalım mı buluşup?" diye sordum. Kendisi olur dedi. Ama ne zaman yaparız bilemiyorum sorup kötü bir cevap almaktan korkuyordum. Kendisinin sonuçta hala kararsızım demesine anlam veremiyorum. Bir insan nasıl olur da gerek romantiklik gerek eğlence yaşadığı sevgilisine hala sonuçta hala kararsızım der? Üstelik size bir şey söyleyeyim bu çok önemli. Biz bunu dediği gün cinsel anlamda bir şeyler yaşadık. Buluşmuyorduk ama telefonda her şeyi yapıyorduk işte. Normalde sık yapmayız. Böyle bir cümleyi kurduğu gün yapmasına anlam veremiyorum. Gerçekten kararsız olduğunu düşünemezsin ki hala? Ve bana tıpkı o cümleyi söylediği zamandan önceki gibi çok iyi davranıyor hala. Ama güvenim sarsılıyor sonuçta. Nerden bilebilirim tüm bunları yapmasına rağmen bir gün beni bırakmayacağını?

Sizce neden böyle, neden sevdiğine bir türlü inanmak istemiyor? Çünkü sevmeyen biri bunları yapamaz. Özellikle cinsel manada sevmediğin birine karşı yakınlık kurmak istemezsin.

Sizin yorumunuz nedir?

up

Son düzenleme:

Bu kızı geri kazanmak için çok uğraş. Veya tamamen seni unutmasını sağla. Sakın arada belirsizlikte bırakma. 6 7 ay çabalamış ki 3 4 yıldır bu ilişkidesiniz fazlasıyla çabalamıştır. Çok uğraş asla üste çıkmaya çalışma. Sürekli alttan al. Onu kaybetme. Sonra çok pişman olursun. Kız seni seviyor. Sen de onu seviyorsun. Kız sadece yorulmuş.

Nasıl bir kıskançlık bu? Ne yapıyordunuz?

İnan ki bir sürü kez alttan aldım en ufacık bile tartışma çıkartmıyorum. Çok iyi de anlaşıyoruz ama buluşmaya bir türlü gelmiyor, kaçıyor buluşmaktan. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bi de bu şekilde kararsızım demesi falan bende güven sorunu yaratıyor. Yani mesela her şey çok iyi gidiyor bana çok iyi davranıyor ama bir gün her şeye rağmen ayrılmasından endişe ediyorum.

Nasıl bir kıskançlık bu? Ne yapıyordunuz?
Kısaca erkek arkadaş mevzuları diyelim. Sevmiyordum erkek arkadaşları :3. Ama düzelttim kendimi bunu o da biliyor. Dozunda kıskanıyorum artık.

@pard, kızın kirli geçmişi varmış anladığım kadarıyla. Gerçekten seven birisi, sizin rahatsız olduğunuzu yapmaz. Ona göre mesafesini koyardı. Bu kızdan olmaz.

@pard, kızın kirli geçmişi varmış anladığım kadarıyla. Gerçekten seven birisi, sizin rahatsız olduğunuzu yapmaz. Ona göre mesafesini koyardı. Bu kızdan olmaz.
Yanlış anlamışsınız öyle birisi olsa 3-4 yıllık birlikelik bile kuramazdım

@pard ama erkek çevresinin olduğunu siz söylediniz. Yanlış mıyım?

Abi ben bir şans daha hak ettiğinizi düşünüyorum. İlk aşk kolay unutulabilen bir şey değil. Eğer ilişkiniz tamamen biterse düşündüğünden daha büyük bir boşluğun içine düşebilirsin. Eğer sen kolay atlatcağını düşünüyorsan bile kız çok ağır şeyler yaşayabilir. Benim kız görüşünden bakış açım şu şekilde, seni seviyor ama daha cok sorumluluk alacak onun icin daha cok emek gösterecek kalmak icin çabalayacak biri olmanı istiyor. Kız seni sevmese emin ol iletişimde dahi kalmazdı. Gidecek gibi davranması, işin sonu tamamen ayrılığa giderse diye kendini önceden hazırlamak istiyor. Kız seni seviyor. Kız onu gerçekten seven birini istiyor. Kızın bu düşüncesini ancak sen yenebilirsin. Senin bir karar vermen lazım; ya tamamen ayrılacaksınız ki böyle olursa kız veya sen çok acı çekeceksiniz. İki taraf da aynı anda güzel atlatamaz çünkü. Veya birbirinize sahip çıkıp barışacaksınız. Kızı "gerçekten" seviyorsan gurur falan düşünmeden bunu belli et. Erkekler pek öyle değil ama kızlar onları koşulsuz şartsız çok seven erkeklerden kopamaz. Ama sakın onu çok seviyormuş gibi davranıp sonra bir anda pes etme. Öyle yaparsan kız çok ama çok yıkılır. Yani sen duygularına karar ver önce. Bu kiz icin pes etmeden emek gösterecek misin?

Yanlış anlamışsınız öyle birisi olsa 3-4 yıllık birlikelik bile kuramazdım.

Erkek çevresi en fazla ne olabilir 19 yaşındasın bu kızla 15 yaşında tanışmışsın maksimum iki üç oyun oynadığı arkadaşları falandır. Kücüğüz sonuçta öyle erkek çevrelik bir durum yok ki. Senin ileride bulacağın kızlar 20 yaşında tanıdığın kişiler olacak. Eğer kızın erkek arkadaşlarını kıskaniyorsan 20 yaşında yeni tanıdığın kızın geçmişini de kıskanırsın.

Öyle düşünme bence. 15 yaşında tanışmışlar. Birbirleriyle büyümüşler.

@565702, işte bu yüzden eksi olarak yazılıyor. Birbiriyle büyüdülerse kızın, bunları bilmesi lazım. Olaya duygusal yaklaşmanın mantığı yok. Gerçekten seven ve uğraşmak, bir şeyler yapmak isteyen birisi yapar. Ötesi bahanedir.

Dediğin gibi yapmaktayım zaten... Çok uğraşıyorum bu da bunu biliyor zaten. Bakalım sonumuz nereye varacak bunu en iyi zaman gösterir. Ama şunu da bilicem ki ne olursa olsun elimden geleni yaptım zaten. Fazlaca sevip gösterip çabalamış olucağım işin sonunda 2 türlü de.

@333365 evet fazla erkek çevresi yok önceden hiç yoktu sonradan olmaya başlayınca ben yanlış düşüncelere daldım. Daha sonra psikolog alıp yanlış düşüncelerimden kurtulmayı da başardım zaten. Yani suçu bende arayabilirsiniz, ben biraz fazla kıskanıyordum. Şuan çok mutluyuz, öyle hatalar yapmıyorum, aştım. Derdi de sen beni üzerken hislerimi yıktın şimdi hislerim sana karşı azaldı geri getir demesiydi. Bayadır uğraşıyorum çok da seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…