Sevgilim ayrılıp barıştıktan sonra ne yapmaya çalışıyor?

@pard, kıskançlığınızın seviyesi zarar verme boyutuna mı gidiyordu? Eksik anlatıyorsunuz, anlamıyorum.

@pard, kıskançlığınızın seviyesi zarar verme boyutuna mı gidiyordu? Eksik anlatıyorsunuz, anlamıyorum.
hayır zarar vermeye gitmiyor sadece onu kıracak sözler etmeme gidiyordu. Konunun pek bunla alakası da yok şuanda hani konuşmamıza gerek yok bunu

Konunun bunla alakası yok ise o hâlde yapacağım yoruma da ihtiyacınız yok. Karar sizin, siz bilirsiniz. Sorma sebebim, net yorum ve çıkarımda bulunabilmekti.

Bugun bana seni seviyorm ama sevgim sanki artık yetmiyor, arkadaşını nasıl seversen o düzeyde bir sevgim var ama hani ilişki için yeterli sevgim yok bbelki diyor bi insan gerçekten sevse sevgisiden şüphe etmez dedi sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum dedi. ilerde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum dedi. Ayrılalım desen çabalamaya çalışmam bile büyük ihtimalle diyor. Yorulduğumu biliyorm ama her ne olursa olsun dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum eskiden seni üzsem haklı da olsa bişey yapardım şuan bişey yapmak istemiyorum diyor. Şunu bil eğer ki hani değişmezsem ayrıldım diye üzülme olur mu yani iyi birisisin sonuçta böyle yarım kalmyaı hak etmezsin o yüzden ben emin olana kadar "net seviyor" gözüyle bakma tamam mı dedi eğer tamamsan devam edelim dedi eğer böyle bişeyi kabul etmek istemezsen seni anlarım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Ben de tamam dedim. Ama büyük ihtimalle ayrılacak buluşmayı istemiyor asla neden diyorum seni görmek istemiyorum diyor. ama telefondan konusuyor ediyoruz bilmiyorum darlama lütfen diyor...

Konunun bunla alakası yok ise o hâlde yapacağım yoruma da ihtiyacınız yok. Karar sizin, siz bilirsiniz. Sorma sebebim, net yorum ve çıkarımda bulunabilmekti.
özür dilerim yeni bişeyler konuşmuştuk son yazdığıma bakarsanız anlarsınız. Moralim aşırı bozuk kendimi yanlış anlatmışım. Sevgilimi kıskanmam sadece erkek arkadaş mevzusunda geçerliydi diyelim bi yakınlık olduğunda onun kalbini kıracak ithamlarda bulunuyordum. Kırmaya da devam ediyordum ancak hiçbir şekilde ona zarar vermedim fiziksel anlamda veremem de. Onun erkeklerle mesela beraber oyun olsun bulusma olsun aynı ortamda bulusmasını dahi istemiyordum arkadaş ortamında. Ama dediğim gibi bunları psikolog ile aştım o da biliyor.

Birebir kızla aynı şeyi yaşadım. Yaş süre her şey çok aynı. Ama devamı da var. Çocuk çok uğraştı sevdiğine ikna etti sonra bir anda terk edip gitti. Ben tam ikna olunca. Şu an çok kötü durumdayım kıza aynı şeyleri yaşatma sen sakın. Kızın sana karşı hisleri var sadece ilişkiye seninle aynı gözle bakmiyor artık. Yine de seni çok yakın görüyor. Seviyor. Belki icinde bir tutku ya da tam anlamıyla aşk yoktur. Ama seni gerçekten seviyor. Sadece çok uğraşacak bir durumda değil. Ama garantisini veriyorum zamanla düzelecektir. Zamana ihtiyacı var. Benim korkum o hislerinden emin olduğunda onu bırakman. Sen ona böyle yapma.

Abi konu dışı ama ben seni her yerde görüyorum çok aktifsin helal olsun.

Son düzenleme:
Gerçekten yapmam. Bir şey söyliyim mesela bizim bi alışkanlığımız vardır hep beraber uyuruz telefonda görüntülü. Bu gece yatarken beni birden öpüp sevmeye başladı ve sonra özür diledi. Bi dediim bi dediğimi tutmuyor bazen seni hiç sevesim dahi yüzünü göresim dahi gelmiyor şimdi de napıyorum baksana diyor. Cidden yani nere varacak bu işin sonu yaa... Acaba senin gibi 3. şahıslar yardım edebilir mi :3

Ya aynı şeyleri yaşadım öyle böyle değil. Birebir aynı konuşma geçti var ya umarım sonumuz aynı olmaz tabii. Kız seni gerçekten seviyor hocam. Birbirinize sahip çıkın. Benim yardım edebileceğim bir şey olsa seve seve ederim ama bence gerek yok. İkinizde birbirinizi çok seviyorsunuz. İlişkiye karşı bakış açınız arada elbet değişecektir. Ama eninde sonunda iyi insanlarsınız ve birbirinizin en yakınısınız. Yani sevgili olarak aranız açılsa bile işin özünde abi ablasınız en yakın dostlarsınız. Bak oluşabilecek tek sıkıntı şu sizin icin. Sakın birbirinizi hayatınızın merkezine koymayın. Çünkü iki tarafında bir birini çok sevdiği ilişkilerde bu yapılıyor ve fark edilmiyor. İlişkiniz bence toxic değil böyle devam edin.

Ya evet ama ben şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum yanş bu şekilde sözleri üzerine hafif kendimi geri mi çekmem lazım aynı ilgi devam mı etmem lazım anlamıyorum zaten bu 1-2 aydır yani birsürü şey yaptım içimden bi ses diyor ki ya bu kadar şey yapmamıza rağmen hala çıkıp sevgimden şüphe ediyorum diyorsa senin daha yapabilecek birşeyin yok diyor. Ben ayrılığı göze alamıyorum çünkü hayatımın merkezine almak gibi bir hata yaptım. Ayrılınca onu özleyeceğimi ve keşke yanımda olsaydı ama sevgisinden şüphe etseydi en azından yanımda diyeceğimi biliyorum. Ben aşırı bağlanmışım o ise sevgisinden şüphe ediyor. Aklıma artık yapacak birşeyim gelmiyor. Kalbim yorgun bedenim de kafam da yorgun. ilişkinin tüm yükü benim sırtımda ve eğer işin sonunda benden ayrılırsa hissedeceğim o duyguyu tahmin edebiliyomusun. Kendimi tükenmekten başka birşey yapmamış olucam. Şuan sana bunları söylemem de aslında ya bana bir akıl ver de şu kız bana tekrar bağlansın sevgidinden şüphe etmesin benimle buluşmak istesin diye… Çaresizim ben

Bak birebir karşındaki kızla aynı konumdaydım ben. O yuzden sana bu kadar rahatça kızın seni sevdiğini söyleyebiliyorum. Kız sadece ilişkinin getireceği fedakarlıklardan yüklerden ve acıdan kaçmak istiyor. Haklı olarak. Kız bağlanmak istemiyor. Kız eninde sonunda bir gün ayrılcağınızın farkında. Bu sebeple kendini geri çekiyor. Sen istediğin kadar ilgi ver yine de belki o bir şekilde hissediyordur, içten içe sevgini sahte oldugunu düşünüyordur. Abicim bir de belki sevgin gerçek değildir olaya öyle de bakmak lazım. Sen sevginden emin misin yoksa sadece emeğinin, bağının ilk aşkının gitmesinden mi korkuyorsun. Eğer bir gün pes edeceksen lütfen kıza sonsuza kadar onun yanında olmaya niyetliymişsin gibi davranma. Tabii burada kızın kişiliği ve hassaslığı da çok önemli. Ayrılık konusunda dediğine aşırı katılıyorum. Biz bu insanları hayatımızın merkezine öyle bir koyduk ki ayrıldığımızda yarım hissediyoruz. Dayanman çok güç olacaktır. Ama eğer arkadaşlarının ailenin gazına gelip kızı tamamen kafandan silersen kız tahmin edemeyeceğin kadar kötü bir acı yaşayacaktır. Çünkü o şu an sana çok inanıyor. İçten içe, "sevgilim hiçbir zaman gitmez o beni çok seviyor ben onu sevmesem bile" diye düşünüyor. Fakat senin karakterinde ve kişiliğinde beğenmediği noktalar olmuş olmalı. Zamanında senin yüzünden üzülmüş kırılmış olmalı. Sana karşı inancı azaldığı icin kendini dönemsel olarak geri çekiyor. Ya ben çocuğa "seni asla görmek istemiyorum ilişki istemiyorum sevmiyorum" diyordum ama gecesi onun videolarını izleyerek uyuyordum. Kendimi onu sevmediğime ikna etmeye çalışıyordum. Çünkü beni çok kırdığı olaylar yaşanmıştı. Çocuk sen beni sevmesende seni çok seviyorum diye bayağı inandırıcı şeyler yapıyordu. Sonra bir gün bırakıp gitti.

Kız sendeki bir şeyleri görmüş fark etmiş olmalı. Onu ilişki konusunda zorlarsan isteğinin sadece "bir ilişki" oldugunu düşünecektir.

Abi.
Hislerinden önce tamamen emin ol bir gün bu kızı tamamen bırakıp acımasızca terk etmeyeceğine emin ol.
Bunu üstüne basa basa söylüyorum benim çocuk da senin gibiydi.

Sonra ona en yakın arkadaşın olarak davran. Bir sevgilinin yapması gereken şeyleri yüklemeye çalışma. Masum masum dinle onu konuş. Arkadaşlara göre aktiviteler yap. Kız zamanla ısınacaktır. Zamanla bağlanacaktır. Eğer zaten bir anda bağlanırsa o zaman sıkıntı olur. Bu sağlıksız bir bağlanma olur.

Son düzenleme:
Dediklerinizi okudum hak verdim ve şunu söyleyeyim beni o kızdan aldatma vs. büyük sebepler olmadıkça hiçbir şey ayıramaz. Onu sevdiğimden adım kadar eminim. O her şeyden öte benim için. Ben onu hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Umarım zamanla bağlanır sevdiğine karar verir. Benimle buluşmayı istemiyor umarım en kısa sürede ister. Umarım haklısındır aslında seviyordur. En yakın arkadaşıyımdır zaten çok fazla şey yapıyoruz ama buluşamıyoruz maalesef. Belki de bir gün gelip olduk başardık derim belki de üzücü bir haber bırakmak zorunda kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…