Sevgilim benden tiksiniyor gibi

volkansvdk

Centipat
Daha fazla  
Son dönemlerde sevgilimle yaşadığım sorunlar,
Kavga ediyor benimle sürekli.
Eleştiriyor, bana sert cevaplar veriyor soru sorduğumda, örnek: Bunu buradan al başka yere koy dediğimde, laf eder gibi bu nereye koyacağım alıp diyor hani normal ses tonu değil ağlar gibi eleştirir gibi ses tonu anladınız işte ne demek istedigimi.

5 sene oldu dostum ben bu hareketlerine alışamıyorum ama yani kardeşim 5 sene çöp mü olsun, neden böyle yapıyorsun diyorum anlamıyor böyle yani nasıl çözeceğiz galiba o kendi bitirmek mi istiyor bu hareketleriyle nedir abi nedir yani ne olduda böyle bir insana tepkiler verirsin.

Valla kral yanlış anlama. Kadınlarınşu "x yıl çöpe mi gitsin?" kafasında olduğunu düşünmüyorum. 7 yıl çıkıp aldatılan da var. O yüzden o yıl olayını çıkarın kafanızdan derim.
Ayrıca son zamanlarda böyle bir değişim varsa kimlerle takıldığını bir kontrol etmek lazım.
Ya da siz daha iyi bilirsinz öyle aylık bir değişimdir olur yani sonra düzelir tekrar.

Böyle durumlarda ya da üstüne gidilmesi lazım ya da hiç gidilmemesi, daha çok soğuyorlar çünkü. Konuşmaktan başka çare yok, tartışın onunla çzülür bi şekilde.

Şimdi 5 senem çöp olmasaydı diye devam edersin sonra evlenirsin boşanırsın 20 senen çöp olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…