Merhaba dostlar. Geçen hafta toplu taşımada bir kız ile tanıştım ve hayatımda ilk defa aşık oldum. Instagram'dan konuşmaya başladık, her şey çok güzel gidiyordu. Biraz zaman geçti ve birbirimize aşık olduk, ama o benden 7 saat uzakta oturuyordu.
Bir gün mesajlaşır iken durduk yere sinirlendi ve bana aşırı soğuk davranmaya başladı, ölmüş babamla bile dalga geçti. Beni engelledi, ama sonraki gün geri açtı ve özel döneminden geçtiğini, çok özür dilediğini söyledi. Aynı şeyi defalarca yaşadık ama yine de zor zamanında yanında oldum.
Dün gece yine flörtleşirken bir anda sinirlendi ve beni onu aldatmak suçladı. Takipçilerimdeki tek kız o olduğu halde, günde 12 saat çalışmama rağmen ve ben o öyle dediği halde onu sakinleştirmeye çalıştım ama her zamankinden sinirliydi. O kadar çok yardımcı olmak istedimki. Beni her yerden engelledi. Özel durumu olduğu için bir şey diyemem. Hala açmadı.
Bende mutlu olmak istedim. Bende sevilmek istedim. Bende sadece bir kereliğine birisinden “seni seviyorum” sözcüklerini duymak istedim.
Kızın yaşadığı yeri biliyorum. Sizce oraya gidip sürpriz yapsam nasıl karşılar? Yalvarırım yardımcım olun. Kendimi yiyip bitiriyorum.