Sevgilim ile çok boş bir sebepten ayrıldık

lemonatak

Hectopat
Daha fazla  
Sevgilim ile çok nedensizce ayrıldık. Sevgilimin çocukluk arkadaşı var ve eski sevgilisiydi. Onunla konuşmuyor biliyorum görüşmüyor fakat Spotify da ortak bir play listeleri var oraya sevgilimde müzik ekliyordu o eski sevgilisi de çocukluk arkadaşı yani. Kaldırırsam olmaz aile dostlarımızdı ben onunla görüşmem konuşmam ama ailelerle aramız bozulur diyor. Dedim kaldırmazsan ben yokum açıklama yaptı şöyle böyle diye sonrasında bitti. Ne yapmalı? Önüme bakamıyorum. Seviyordum çünkü.

Hocam bence burada suç sizde belki sadece arkadaşlar aslında şüpheye düşmeniz normal onu ama seviyorsanız biraz da ona güvenmek zorundasınız. Olayın arasinda uzun bir süre gecmediyse özür dileyebilirsiniz bence. 🙂

Doğru yapmışsınız yolunuza bakıp başka kız bulursunuz. Eski sevgilisiyle hala iletişim kuran kişi bir gün seni de eski sevgilisi yapar ve seninle de bu şekilde iletişim kurar. Sizinle olmak istiyorsa eski sevgilisiyle tüm bağlarını kopartmalı.

Sevgilim ile çok nedensizce ayrıldık. Sevgilimin çocukluk arkadaşı var ve eski sevgilisiydi. Onunla konuşmuyor biliyorum görüşmüyor fakat Spotify da ortak bir play listeleri var oraya sevgilimde müzik ekliyordu o eski sevgilisi de çocukluk arkadaşı yani. Kaldırırsam olmaz aile dostlarımızdı ben onunla görüşmem konuşmam ama ailelerle aramız bozulur diyor. Dedim kaldırmazsan ben yokum açıklama yaptı şöyle böyle diye sonrasında bitti. Ne yapmalı? Önüme bakamıyorum. Seviyordum çünkü.

Kaderde bu yazıyormuş hocam emin olun cok iyi yapmışsınız sevebilirsiniz yavaş yavaş unutun yaşınızı bilmiyorum fakat emin olun ciddi bir iliskiniz olacaktır. En iyisini yapmışsınız boş boş üzülmeyin kafanıza takmayın. Hayırlı forumlar iyi akşamlar.

Vay anasını ailelere bak spotify yüzünden araları bozuluyor ahhahaha hiç güleceğim yoktu!
Biz çok duyduk "yaa aşkım ama çocukluk arkadaşım nasıl ayrılım", "yaa aşkım ama aramız bozuluur" bu biraz da tercih meselesi, sen seviyorum diyorsun da karşıdan aynı etkileşimi göremedim ben ? Sen, eski sevgilin mi ? ben mi ? gibisinden bir şey sormuşsun, eski sevgilim demiş, üç hayır ile uğurla bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı