Yok ya ben kendimi o duruma sokmam gerek yok insan gibi konuşurum anlaşamazsak bitiririz zaten
Açtım konusunu dün gece sana çok defa rahatsız olduğumu söyledim, neden hala yapıyosun dedim sebebi yok gibisinden konuştu, bunu yapmaya devam edersen ve son takip ettiklerini çıkartmazsan benim mi onların mı daha kıymetli olduğunu göstermiş olursun dedim, sinirlendi iyice beni ve arkadaşlarımı çıkarttı sadece ben de instagramınla ve oradaki erkeklerle sana mutluluklar deyip ayrıldım.
Sinirden yapmış olsaydı sadece beni çıkartırdı arkadaşlarımı ve akrabalarımı değil o yüzden zaten ayrılmak istediğini düşünüyorum, ayrıca bu konu hakkında asla ortak yol bulmaya çalışmadı ve ayrıldıktan sonra da asla bir adım atmadı, ciddi olduğuna beni bu kadar inandırıp, ailemle kendi isteğiyle tanışıp bu kadar kolay bir şekilde bitirmiş olmasını aklım almıyor, insanlar gerçekten garip, aslında gram değerimiz yokmuş demek ki.
Size ihtiyacım var dostlarım yorumlarınıza görüşlerinize
Bir şey daha söylemek istiyorum, ben normalde takip ettiklerine takılmıyordum, ama yanımdayken benimle olan DM ine girmesini istediğimde DM'den değil de aramaya ismimi yazıp oradan girdi bu beni çok şüpheye düşürdü, ayrıca şüpheye düşürecek çok fazla şey yaptı hadi bunları geçtim, saygı duysaydı veya sevseydi konu ne olursa olsun bir çözüm bulmaya çalışırdı diye düşünüyorum. Yaşım 24 bu arada.
@Park Müdürü Benson
Senden de bir yorum beklerim.