berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #11 19atakan05 dedi: Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum klasik bende herkes gibi hoşlandığım kızla sevgili olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerek ve nasıl davranmam gerek? İnanın bende şaşırıyorum ama henüz 7.sınıf olmamıza rağmen çevremde bir sürü çift var. Genişletmek için tıkla... Seviyorsan çağır kafeye falan otur konuş.
19atakan05 dedi: Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum klasik bende herkes gibi hoşlandığım kızla sevgili olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerek ve nasıl davranmam gerek? İnanın bende şaşırıyorum ama henüz 7.sınıf olmamıza rağmen çevremde bir sürü çift var. Genişletmek için tıkla... Seviyorsan çağır kafeye falan otur konuş.
X Xayahh Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #12 Eğer sende benim gibi utangaçsan çocukluğunda hiç utangaç olma git söyle hayat ilerliyor bu fırsatları bulamayacaksın git konuş
Eğer sende benim gibi utangaçsan çocukluğunda hiç utangaç olma git söyle hayat ilerliyor bu fırsatları bulamayacaksın git konuş