Sevgilim sıkıldığını söyledi

Bugün her şey güzeldi aradan 15 dakika geçti. 180 derece değişti. Sanki ben onun düşmanıyım, bir anda bir şey oldu, anlamadım. 1 gün hiç konuşmadık. Sonra o günaydın yazdı ve soğuk davranıyor. Hala tartışmamızda sıkıldığını söyledi benden. Neden böyle yapıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir kankasından soğuk sıcak denen değişik ve saçma taktiği öğrenmiş olup deniyor olabilir. eğer bir şey yapmadığından eminsen. Sen yine de bir objektif şekilde karakterinde ve davranışlarında ne gibi değişikler yapmış olabilirsin şöyle bir bak. Tavırların aynıysa kızda bir sorun vardır kanka.

Müneccim değiliz hocam ama aranızda bir problem olmamasına rağmen böyle davranıyorsa pek normal değil durum. Fazla ilgi gösterdiyseniz sıkılmış olabilir. Belki de ailesel problemleri vardır bilemeyiz. Ne olduğunu söylemiyor mu?

Hiç bir şey söylemiyor bugün film izledik kendisi çağırdı hatta sonra ben giderken sarılmak istedim o istemedi kafam çok karışık bi anda aşırı değişti.

Valla bişey yapmadım herşey aşırı güzeldi aniden oldu hiç birşey anlamadım ayrılmak ta istemiyorum diyor konuyu kapatıyor konuşmuyor o konuyla ilgili.

Hiç bir şey söylemiyor bugün film izledik kendisi çağırdı hatta sonra ben giderken sarılmak istedim o istemedi kafam çok karışık bi anda aşırı değişti.
Sizde soğuk davranın hocam. Peşinden koşmayın, zorlamayın konuşmuyorsa. Pek normal davranışlar değil yani.

Birçok nedeni var. Genelde senin yanlış bir şeyler yaptığına veya çok fazla zaman geçirdiğinize işaret eder.

Yapman gereken tek şey, zayıflıklarına yenilmeyi bırakmak. "1 gün hiç konuşmadık" "kafama bir sürü şey geliyor delireceğim" vs. diye hiçbir şey düşünmemen. Bırak bir iki gün de yazışmayıver. Paniğe kapılıp kızın üstüne daha çok düşme.

Şimdilik sen onu rahat bırak, duruma göre o sana yazabilir.

Zaten ben yazmadığımda o bana yazıyor ama bir süre soğuk davranıcam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…