Sevgilim sıkıldığını söyledi

Evlenmek istediğini söyledi ama ben pek sıcak yaklaşmadığım için zaman kaybettiğimizi söyledi kafam çok karışık.
 
Hiç bir şey söylemiyor bugün film izledik kendisi çağırdı hatta sonra ben giderken sarılmak istedim o istemedi kafam çok karışık bi anda aşırı değişti.
Hocam yanlış anlama ama eğer eve film izlemeye cagirip sonra sen bir sey yapmadan gittiysen bence ona triplenmis.
 
Sıkıldıysa yapacak bir şey yok. O eğlensin diye uğraşmak zorunda değilsin.
 
Ustam eğer uzun süreli bir ilişki ise o artık sevmek değildir, alışkanlık olmuştur, ayrıca çok kafanı karıştırıp senin moralini gün içerisinde fazlasıyla düşürüyorsa kesinlikle ayrıl şahsen ben öyle yapardım.
 
Evet bu aralar çok kötü durumdayım odaklanamıyorum aklımda hep bunlar var alıştım zaten ama 4 aydır beraberiz çokta uzun değil. Neyse zamana bıraktım bilmiyorum ne yapacağımı.
 
Evet bu aralar çok kötü durumdayım odaklanamıyorum aklımda hep bunlar var alıştım zaten ama 4 aydır beraberiz çokta uzun değil. Neyse zamana bıraktım bilmiyorum ne yapacağımı.
Hocam daha yeniymişsiniz ama kızlar bu tarz saçma sapan şeyleri bilerek yaparlar, durup dururken soğuk falan atanlar oluyor özellikle yaşınız daha genç ise lise de falansanız genellikle yaparlar bunu, kendim de bunu tecrübe etmiş birisi olarak kesinlikle üstüne düşme diye bir daha yazıyorum, sakın bir şey yapma yada neden soğuk yapıyorsun deme! sen normal konuşmaya devam et illa ki yazıcam diyorsan fakat üstüne düşme dediğim gibi ama o mesaj atana kadar kesinlikle mesaj atma şahsen ben olsam bunları yapardım ama sizin ilişkinizin dinamiklerini ve sizi tanımadığım için ne yapacağınız size kalmış.
 
Son düzenleme:
Bitirdim arkadaşlar erkek arkadaşlarıyla dışarıya çıkmış hemen 1 hafta ayrı kaldık diye doğru karar mı bilmiyorum ama hiç zorlamadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…