Sevgilim tarafından resmen aldatıldım

Celarus

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba, konuya direkt gireyim. Sevgilimle 2 haftalık bir ilişkimiz vardı ve kendisini 1.5 aydır tanıyordum. Sevgili olmadan önce her seferinde flört aşamasında iken 2 kez konuşmamak istediğini söyledi ve her seferinde 3-4 gün sonra tekrar konuşmak istedi. Ben de deli gibi aşık olduğum için kabul ettim. Sonrasında 2. barışmamızdan sonraki gün çarşamba günü ona çıkma teklifi ettim ve kabul etti. Sonrasında buluştuk, eğlendik falan, bayağı her şey güzel giderken yaklaşık 1.5 hafta sonra cuma günü kendi arkadaşı ve O, arkadaşının vesilesiyle dörtlü bir Date'e çıkmışlar ve o gece kız benden ayrıldı ve bana hiç aşık olmadığını, sadece denemek istediğini söyledi, çok kötüyüm ve ona halen aşığım engel olamıyorum kendime bir daha onun gibi birisinin karşıma çıkacağını zannetmiyorum bu yaptığına rağmen. Sizce bu durumu nasıl çözerim cidden çok kötü hissediyorum kendimi.

İlk aşkın sanırım bu yüzden etkisinden çıkman biraz uzun sürebilir. Ama bazı alanlarda kendini geliştirip onu unutursan toz yutturabilirsin.

@Celarus Çok klişe bir cevap ama onu tamamen hayatından çıkarman lazım. Her yerden engelle, numarasını, fotoğraflarını, çektiğiniz videoları sil. Onunla iletişimini ve onu hatırlatacak her objeyi yok et yani. Ondan sonrası zamana ve sana kalıyor dostum.

Geçmiş olsun.

Teşekkürler deniyorum.

İlk aşkın sanırım bu yüzden etkisinden çıkman biraz uzun sürebilir. Ama bazı alanlarda kendini geliştirip onu unutursan toz yutturabilirsin.

2.sevgilim hocam çok koyuyor bu yapılan.

Kral 2. varsa 3.de olur çok takma zaten 2 haftalıkmış.

Teşekkürler artık zamana bırakıyorum kendimi yapabileceğim bir şey yok bu ihanete uğradıktan sonra.

Güncelleme: Dostlar, okullar açıldıktan sonra son 1 aydır bir kız bana takıntı yapmış durumda. Her yerden yazmaya çalışıyor, engellesem de başka platformlardan ulaşmaya devam ediyor. Arıyor, arkadaşları aracılığıyla bana takip isteği gönderiyor. Resmen takıntı haline getirdi ve ben onu affetmedikçe daha da kendini affettirmeye çalışıyor. Üstelik aynı okuldayız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…