Sevgilim üzülmesin diye yalan söyledim

773290

Femtopat
Sevgilim eski bir olaydan dolayı bana çok sinirli ve küs hatta elimden bile kayabilir bu yüzden sevgilimle daha arkadaşken okuldan bir kızdan hoşlandım ve bu kız olaylarından dolayı o zamanlar arkadaşım olan sevgilimle konuşmak istemedim, büyük hata ettim. Bu olay şimdi yine sevgilimi üzdü ve tartıştı benimle ben tartışmadım o sinirli bu yüzden ve bana önceden o kızla okulda görüştüğümü sordu, sinirliydi, üzgündü çok kızgındı hem de. Bende üzülmesin diye görüşmedim dedim, yalan söylediğimi söyledi ama israr ettim görüşmedim dedim ve 1 kere görüşmüştüm. Onda da kızdan hoşlandığımı söyledim kıza bunu sevgilime söylersem daha çok sinirlenir ve üzülür diye korktum söylemeye. Bunu öğrenirse benden nefret eder. Resmen ne yapacağım elim ayağım dolandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@773290 tamam da sevgili değildin o zaman anladığım kadarıyla. Sadiklik borcun yok arkadaşın olan bir kıza.

Bana göre fark etmiyor diyor onunla denedim olmayınca onunla olduğumu düşünüyor ve bunubin kere açıkladım. Ona aşık olduğumu söylüyorum eğer böyle bir şey olsa bunca zaman yaptıklarımı yapmazdım yapamazdım.

@773290 e tamam o zaman sorun kız da sende değil yapabileceğin bir şey yok. Zamanla unutmaya bak. İlerde daha mutlu olursun.

@773290 e tamam o zaman sorun kız da sende değil yapabileceğin bir şey yok. Zamanla unutmaya bak. İleride daha mutlu olursun.

Engelimi açtı konuşmaya çalışıyorum gitmesini istemiyorum. Konuşmak istemiyorum diyor bir iki hafta ama bilerek de yapıyor bence konuşmak istemese açmazdı engelimi böyle söylemesine pek bakmıyorum.

@773290 e tamam o zaman sorun kız da sende değil yapabileceğin bir şey yok. Zamanla unutmaya bak. İleride daha mutlu olursun.

Bana bir konuda yardımcı olur musun?

O hoşlandım dediğim kızla alakam kalmadı nefret ediyorum kendisinden. Hiçbir hissim yok ona karşı ama bunu sevgilime nasıl hissettirebilirim? Sevgilime onunla bir işimin olmadığını sadece kendisine ait olduğumu nasıl hissettirebilirim? Önemli benim için bu. Moralini çok bozdum.

Son düzenleme:
@773290 sevgilin zaten hissediyodur sorun orda ondan diyorum sıkıntı diye kavga çıkaracak yer arıyor ki sende hala kızla zorla konuşmaya çalışarak destek oluyosun. Hatalı değilsin bozulsa ne bozulmasa ne? Sence sevgilin senle sevgili olmadan önce tek senle mi flört etti etmedi değil mi bundan normal bişey yok. Kız ya ayrılmaya bahane arıyor ya da karın ağrısı ben hala ikinci kisimdayim. Hala konuşmak istiyorum diyosan konuş sen bilirsin tabi de buna göz yumarsan ilerde daha komik şeylerden daha büyük kavgalar çıkarır tamamen sana kalmış.

Onunla arkadaşken flört olduğumu söylüyor çünkü onunla konuşurken her gün konuşuyorduk beraber oyun oynuyorduk flört olduğumuzu söylüyor o zaman ben değildik diyorum o zaman birbirimizi sevmiyorduk dedim ama öyle gitti konu yine aynı şeyi düşünüyor. Onunla arkadaşken yapıp onu terketmeye çalıştığım için arkadaş olsak bile etmeye çalıştığım için bana karşıda böyle olabilir çünkü her şeyi düşünüyor biliyorum ve üzülüyor. Yalan söylediğim için benden ayrıldı. Konuştuk ve bana doğru söyle dedi bende başka olan bir şey varsa söyledim o kızla aramda ne varsa anlattım sonrasında bir daha söylersem daha çok sinirleniyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…