ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 696 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Sevgilim var ama başka birisinden hoşlanıyorum hatta aşık oldum bile diyebilirim. Bu aldatmak mıdır yoksa değil midir?
Sevgilim var ama başka birisinden hoşlanıyorum hatta aşık oldum bile diyebilirim. Bu aldatmak mıdır yoksa değil midir?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.232 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #2 Sevgiline durumu izah edip ayrılırsan, hayır.
xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 665 4 Nisan 2023 #3 İkisini aynı anda götür becerebilirsen.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 696 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 xianpw dedi: İkisini aynı anda götür becerebilirsen. Genişletmek için tıkla... O aldatmaya kaçar. Eğer benim dediğimde aldatmaksa sevgilimden ayrılıcağım. Değilse ayrılmam onun ayrılmasını beklerim
xianpw dedi: İkisini aynı anda götür becerebilirsen. Genişletmek için tıkla... O aldatmaya kaçar. Eğer benim dediğimde aldatmaksa sevgilimden ayrılıcağım. Değilse ayrılmam onun ayrılmasını beklerim
P Pentew Femtopat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #5 ruzgaar dedi: O aldatmaya kaçar. Eğer benim dediğimde aldatmaksa sevgilimden ayrılıcağım. Değilse ayrılmam onun ayrılmasını beklerim Genişletmek için tıkla... Knk bence hoşlandığın kızı ayarlamaya çalış olursa ayrıl olmazsa devam edersin cepte tutma muhabbeti bu aklına yatarsa
ruzgaar dedi: O aldatmaya kaçar. Eğer benim dediğimde aldatmaksa sevgilimden ayrılıcağım. Değilse ayrılmam onun ayrılmasını beklerim Genişletmek için tıkla... Knk bence hoşlandığın kızı ayarlamaya çalış olursa ayrıl olmazsa devam edersin cepte tutma muhabbeti bu aklına yatarsa
hroveL Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer Bandırma Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 TI GDDR6X 16 GB RAM 1 TB SSD DELL 23.8' 165 hz BENQ ZOWIE EC1-C SS Edge QcK Large Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Asistanlığı 5 Nisan 2023 #6 Sevgilini seviyor veya ona ait hissediyor musun? Bence sevseydin diğer kız diye bir şey olmazdı. Ayrıl.
Sevgilini seviyor veya ona ait hissediyor musun? Bence sevseydin diğer kız diye bir şey olmazdı. Ayrıl.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 5 Nisan 2023 #7 Pentew dedi: Knk bence hoşlandığın kızı ayarlamaya çalış olursa ayrıl olmazsa devam edersin cepte tutma muhabbeti bu aklına yatarsa Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı, daha iyisini alacağım diye eldekinden olma.
Pentew dedi: Knk bence hoşlandığın kızı ayarlamaya çalış olursa ayrıl olmazsa devam edersin cepte tutma muhabbeti bu aklına yatarsa Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı, daha iyisini alacağım diye eldekinden olma.