Sevgilim yok, nasıl yapacağız?

meterpreter

Hectopat
Daha fazla  
18 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı. Lise hayatım boyunca bir tane bile sevgilim olmadı. Asosyal biriside değilim. Metroda, otobüste, markette, parklarda, sürekli sevgilileri görüyorum ama yapabildiğim sadece derin bir nefes almak. Instagram'dan kızlara istek attığımda isteğimi sadece bekletiyorlar. Bende isteğimi geri çekiyorum. Yani gerçekten anlamıyorum. Kızlarla arası pek olmayan arkadaşlarımın bile sevgilisi var. Sevgili gökten zembille düşüyor da benim mi haberim yok? Sevgilisi olanlar nasıl yapıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram hesabını kişisel kullan yani özen göster en az 1 2 tane kendi fotoğrafın olsun pp de veya bir öne çıkanlarda takipçi sayınla takip ettiklerini eşit tutmaya bak gezdiğin yerlerden fotoğraf atabilirsin fark etmez veya araban motorun varsa öyle storyler fark etmez yani aktif ol takipleştiğin kız varsa onun kız arkadaşlarına istek yağdır arkadaşın takip ettiğini görünce GT yaparlar böyle takipçi kasarsın sonrasındada iş sana kalıyor storyleri beğen cevap ver illaki biriyle konuşursun belki de o sana yazar belli olmaz Instagram Snapchat tarzı yerleri düzgün kullanmadığın sürece dışardada aktif olmadığın sürece sevgili bulamazsın.

Yakın arkadaşlarının arkadaşlarından veya senin arkadaşlarından yardım isteyebilirsin kız için. Boş olan birisi varsa tanışırsın buluşursun falan filan. Daha çok bu işler üniversite hayatı, iş hayatı gibi yerlerde dönüyor. Onun dışında sosyal medyada da var ama aynı il ilçe de değilsen çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…