TheLenta
Megapat
Daha fazla
Birlikte çok mutlu olduğumuz, aramızda doğru düzgün tartışma bile olmadığı sevgilim bugün bir anda benden ayrıldı. Ben birlikte olduğum süre boyunca ona çok güvendim, her zaman bir sorun olsa bile konuşarak çözdük. Bugüne kadar tanıdığım en iyi insandı diyebilirdim. O derece güvenmiştim. İşin kötü tarafı dün bana hiçbir haber vermeden kız, erkek karışık ve alkollü bir ortamda arkadaşlarıyla buluşmuş. Bende öğlenden geceye kadar mesaj atmıyor, cevap vermiyor diye merak ediyorum o sırada. Gece yazıyor arkadaşlarıyla buluştuğunu. Buluştuğu "erkek arkadaşlarından" birisi zamanında, istesem sizi ayırırım falan diye sevgilime mesaj atan bir jandarma. Böyle karaktersiz birisi olduğu için sevgilimde onunla küsmüştü. Ben de o şahısla konuşmasını veya buluşmasını istemediğimi söyledim. Tabii canım sevgilim o arkadaşını hiç sevmesem de barışmış, üstüne benden habersiz buluşma yapıp Instagram'a hikayeler atmış. Jandarma arkadaşıyla oturmuşlar dip dibe, kol kola girmişler, içtiklerini vs hikayeye atmış. Ve o ortamda birisi erkeğin biriyle sevgili olmuş birisi diğeriyle takılmış falan hiç sevmediğim ortamdır. Bunları bana söylemiyor hikayeye atıyor. Resmen hikayeden görmemi istemiş yani. Gerçekten inanılmaz şok oldum. Şu zamana kadar asla böyle birisi değildi. Bugün konuştuğumuzda ise ayrılalım, senden soğudum falan dedi. Düne kadar aramızda hiçbir şey yokken birden ayrılmaya karar vermiş... Yani bu sabah uyanıyorum ve sevgilimin hiç sevmediğim, bizi ayırmakla tehdit eden arkadaşıyla sevgili gibi çekindiği resimleri hikayemde görüyorum. Uzun lafın kısası bugün belki jandarma olduğu, parası olduğu için sevgilim terk etti beni. O bunu ne kadar inkar etse de biliyorum ki o sözde arkadaşıyla birlikte olacaklar. Çok sevdiğim sevgilimin bana bunları yapması gerçekten çok acı. Kendimi boşlukta gibi hissediyorum çok garip geliyor. İnsanlara bu kadar güvenmemem gerektiğini tekrardan anladım maalesef.