Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Ahmetty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben Ahmet 21 yaşındayım 2 senelik kendisinin hataları olsa da(benim de hatalarım var) çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. Ben Ankara'da yaşıyorum o Adana'da ve yanına öğrenci olduğum için ayda bir kez bazen de kırk, kırk beş günde bir gidebiliyorum. O böyle erkek olunmayacağını onu sevmediğimi falan düşünüyor, hediyeler yüzünden ayrılma derecesine kadar kavgalar edip kalp kırıyor ve sevdiğim için gün sonunda yine affediyorum. Onun için çoğu şeyimden fedakarlık ettiğimi sanırım bilmiyor ha bire farklı kişilerle kıyaslıyor. İkimizde hukuk okuyoruz ve dün de bir kız bir erkek arkadaşıyla buluşmak istediğini benim onu çok sıktığımı falan söyledi kızlarla zaten istediği kadar gezsin ama erkek arkadaşa pek olumlu bakmıyorum. Neyse buluştu falan aradım biraz sert tavırla konuşuyor, madem dedim arkadaşlarınla buluştun erkek arkadaşının yanında bana sevgilim desene niye böyle konuşuyorsun dedim, demiyorum deyip yüzüme kapattı. Hiçbir şey söylemedim akşam da gelmiş bana ters psikoloji yapıyor hala suçlamaya devam ediyor arkadaşlarının yanında mutsuz olmasına sebep olduğum için dememiş abi sen sevgilimsin bu kadar zor muydu ya? Şimdi her yerden engelledim kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam aklımda. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın tüm arkadaşlarımla dertleştim biraz da sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Zamanını ayırıp okuyan ve cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. 2 sene olduğu için kolay olmuyor ama seven kız böyle mi yapar Allah aşkına bilen biri söylesin ya.

Valla uzak + toksik ilişki. Değeceğini sanmıyorum. Ayrılıp yoluna devam etmen en iyisi.
Hatasını anlamayıp kabul etmediği için üzülüyorum bir tek ve baya da seviyorum. Ayrılmaktan başka çare yok gibi ama son 7 8 aydır çok uğraştım ama sanırım artık soğudu

Hatasını anlamayıp kabul etmediği için üzülüyorum bir tek ve baya da seviyorum. Ayrılmaktan başka çare yok gibi ama son 7 8 aydır çok uğraştım ama sanırım artık soğudu
Bunu bizzat konuştuğum kızlardan duydum. Ne kadar ilgi verirsen o kadar soğur.

Yol ver gitsin bu tiplerle uğraşılmaz. Sevgili değil kendilerine stres topu arıyorlar.
Bir gün iyi iki gün çok kötü

İlgiye boğarsan anında soğuyorlar. İlgi istiyorlar fakat ilgiyi elde edince de böyle oluyorlar. Hiç istisna görmedim.
Kızları anlamak zor hocam

İlgiye boğarsan anında soğuyorlar. İlgi istiyorlar fakat ilgiyi elde edince de böyle oluyorlar. Hiç istisna görmedim.
Kızları anlamak zor hocam

Bir gün iyi iki gün çok kötü

Yaramaz, benim aşık olduğum bir kız da aynı bu şekildi güya 1-2 kere sözde sevgililik evresi de yaşamıştık. Ayrıldıktan sonra hiç takmadığını anlayınca dedim ben niye bunun ağız kokusunu çektim.

Sen de yol ver, arkandan koşarak geliyorsa belki bir umut vardır da kendisine çeki düzen verir. Gelmiyorsa en azından kurtulmuş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…