Sevgilime doğum gününde sürpriz olarak ne yapmalıyım?

DrafGats

Hectopat
Daha fazla  
Abilerim kardeşlerim merhaba birbirimizi çok sevdiğimizi, güvendigimizi düşündugum bir sevgilim var yaşımız 16, sevgilimin doğum gününe 15 gün var ve ona bir sürpriz olur olan olur bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bana fikir lazım onu çok sevdiğimi, saydığımı gösterecek bir şeyler yapmak istiyorum okulumuz sınıfımız aynı ona ne yapabilirim biz daha genciz :) onun burcu ikizler ben akrebim belki bir şeye yarar diye yazıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Metalar karşındaki insana değer verdiğini göstermez. Bazen ona en içten "Seni Seviyorum" demeniz bile onu dünyanın en mutlu insanı yapabilir. Tabi bunu karşındaki insanın metaya değer vermeyen biri olduğunu farzederek yazıyorum.

Metalar karşındaki insana değer verdiğini göstermez. Bazen ona en içten "seni seviyorum" demeniz bile onu dünyanın en mutlu insanı yapabilir. Tabii bunu karşındaki insanın metaya değer vermeyen biri olduğunu farzederek yazıyorum.

Teşekkürler abim cevabın için, biz birbirimizden çok memnunuz gayet samimiyiz ona bir pasta alsam yanına da küçük bir hediye alsam diyorum ama nasıl olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı