Sevgilime güvenemiyorum

Yardım edin dostlar nedense yan yana olmadığımızda sanki başkalarıyla geziyormuş bana yalan atıyormuş gibi hissediyorum. Pek anlatacak kimsem de yok. Ne yapacağım bilemiyorum, seviyorum ayrılmak istemiyorum. Sorunu nasıl çözerim?

Ayrıl konuyu okumadım başlıktan cevap belli.

2 Altın kural var ilişkilerde.
1-Güvenmek
2-Sevmek
bu ikisinden biri yoksa o ilişki bitmeye mahkumdur ya.

2 Altın kural var ilişkilerde.
1-Güvenmek
2-Sevmek
Bu ikisinden biri yoksa o ilişki bitmeye mahkumdur ya.

Evli olmadığın birine karşı güvenme gereksinimin yok.

Güvenmemek ayrı, konuyu açan arkadaşın paranoyaklığı ayrı.

Evli olmadığın birine karşı güvenme gereksinimin yok.

Güvenmemek ayrı, konuyu açan arkadaşın paranoyaklığı ayrı.
Güvenmediğim biriyle arkadaş bile olamıyorum ya ben öyle bir şeyim var anlamıyorum

Güvenmediğim biriyle arkadaş bile olamıyorum ya ben öyle bir şeyim var anlamıyorum
Sevgiline aldatmayacağı konusunda güveniyorsan, sen safsın demektir. Eğer dikkat ettiysen güvenmemekten kastım "acaba başka erkeklerle mi geziyor" gibi saçma sapan tavırlar değil, olması gereken bir mekanizmadır. Senin hiç haberin olmadan bir insan her şeyi yapabilir. Önemli olan bunu umursamamaktır, olası bir aldatma durumunda vs. etkilenmemektir.

Güven çok önemli hocam güvenemiyorsanız ilişkiniz çok yürümez siz de yalan mı söylüyor diye düşünerek kendinizi hırpalarsınız güvensizlikten. En iyisi kızı alın karşınıza güzelce konuşun durumu anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…