Sevgilime hediye olarak ne alabilirim?

534747

Hectopat
Makaleler
2
4 yıl boyunca birbirimize almadığımız şey kalmadı denebilir. Aklıma da gelmiyor ne alacağım, 2 hafta sonra doğum günü var.

Durumunuz iyiyse güzel bir MacBook Air M1 Çok sever bence. Ben olsam severim

@566156 Bunda bile Apple'a para kazandırtmaya çalışıyorsun. Bir haber ver de maaş bağlasınlar bari sana

@534747, size bir de bir taktik vereyim.

Eğer o zamana kadar hediyeyi yetiştiremezseniz üzülmeyin, "Senin hediyen benim!" diyerek durumu kurtarabilirsiniz.

Son düzenleme:
AirPods Pro'da olabilir. Aklıma başka bir şey gelmedi.

iPhone seviyorsa IPhone'da alabilirsiniz.
Durumunuz iyiyse güzel bir MacBook Air M1 Çok sever bence. Ben olsam severim

Aklın Apple dışında başka bir şeye çalışıyor mu? Reis bu kadar fan olunmaz yahu
Hayır bir de bunu yazarken Windows 10 dan yazıyorsun. Bir Hackintosh kur kendine gel reis

Peki bir kızın cidden bu cevaba ikna olabileceğini inanıyor musunuz ?

@ThePenthoss, inanmıyorsa yol verme vakti gelmiştir!

Hem haklı hem haksızsınız. Kız size hediye alırken ona hediye almazsanız içine atar üzülür. Sizi seviyorsa kırmamak için belli etmez üzüldüğünü zaten ama sizin ona değer verdiğinizi hissettirmelisiniz ucuzda olsa hoş bir hediye almak zaten onu sevindirir sizi seven bir kız hediyenin değerine değil niyetine bakar zaten.
İşin şöyle bir boyutu var unutkanlığınızdan almadığınız bir hediye için size bağıra çağıra azarlayan bir sevgiliniz varsa elbette yol verin. Zaten niye böyle biriyle sevgili oluyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…