Herkese merhaba. 1.5 yıllık bir ilişkim vardı; sevgilim 17, ben 19 yaşındayım. Aramızda güven, saygı, sadakat ve dürüstlük gibi şeylerin hepsi vardı. Sorunumuz benim karşı tarafa sevgimi hissettirememem ve bu abartı seviyede. Kıza nadiren söylediğim sevgi sözcükleri hariç 1.5 yıl boyunca arkadaşı gibi davranmışım ve bunun farkında değildim. Bu sorunumu çocukluğuma ve aileme bağlıyorum. Her seferinde bana söylemesine rağmen geçen aya kadar fark etmemiştim sonra bir gece fark ettim durumu ona açıkladım o da son zamanlarda soğuktu bana karşı ve sen bana defalarca söz verdin artık inanmıyorum dedi ve artık sevmediğini söyledi. Şu an ara sıra konuşuyoruz ona her fırsatta düzeldiğimi söylüyorum fakat inanmıyor. Yüz yüze görüşme imkanımız pek olmuyor yarın deneyeceğim bir çiçek alıp özür dilemeyi. Kaybetmeyi istemiyorum onu sırf ayrı kalmamak için mezuna kalacak kadar sevmiştim ve o olmadan hayat eziyet gibi geliyor. Spor yapmaktan, para kazanmaktan, yaşadığım şehirden, oyun oynamaktan veya film izlemekten hiçbirinden tat alamıyorum. Buraya sırf içimi dökmek için yazdım sizlerden gelecek önerileri dikkate alacağım.