İstememek değil yalnızlıktan delirmek üzereyim aslında, hele yaşıtlarımı sahilde parkta el ele görünce içimden sövüyorum, çirkin birisi değilim kendimi yakışıklı buluyorum Allah'a şükür. Ama gerek Instagram'ı açtığımdan beri, gerek liseye başladığımdan beri tek bir kızla konuşmadım. Zaten meslek lisesini okudum bu normal bir şey ama üniversitede de dahil olmak üzere hiç bir kızla muhabbetim olmadı. Instagram'da şu ana kadar eklediğim benle yaşıt kızlar kuzenlerim başka da benle yaşıt biri Instagram'ım da veya WhatsApp'ımda yok. Elektronikçiyi ancak annesi sevsin zaten
Bu saatten sonra hiç bir kızın da geleceğini düşünmüyorum şahsen. Zaten hiç bir tecrübem olmadı. Kızlar ile nasıl konuşacağımı, ilk buluşmada ne yapmam gerektiğini buluşunca ne yapılması gerektiğini ve internette konuşurken nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorum. Halbuki çevremdeki tüm arkadaşlarımın sevgilisi var bakıyorum ama hala anlamıyorum. Söyleyelim bir tane ayarlasın diyorlar da o tür torpillere girmek istemiyorum. Kahvedeki dayıların nasihatini dinleyeceğim bu sefer. "Evlenip ne yapacaksın? Bekar hayatı daha iyi" Size de ilişkinizde başarılar dilerim, umarım kısa sürmez.