Sevgilimin annesi aile bilgilerimize erişmiş

Olay cinselliğe hiç girmedi. Günlük hayattan, muhabbet ediyorduk. Öpmek, sarılmak tabii ister insan ama reelde ortamın olmazsa benim gibi asosyal biri olursan, sanaldan arkadaş yapmaya bağlıyorsunuz hocam.
Nasıl gelmedi hayret yaşlarınız küçük herhalde. Ben internetten biriyle tanışmıştım kız azgınlıktan evden kaçıp olduğum şehire gelmişti 1 ayda.

Nasıl gelmedi hayret yaşlarınız küçük herhalde. Ben internetten biriyle tanışmıştım kız azgınlıktan evden kaçıp olduğum şehre gelmişti 1 ayda.

Yaş 18. Herkes aynı ideolojide olmuyor, kız seneye benim oturduğum şehre üniversite okumaya gelmeyi düşünüyordu. O zaman o tür muhabbetler açma planım vardı da neyse olmaz bu saatten sonra zaten.

Mernis datalar artık annelerin de eline düşmüş gibi gözüküyor!

Yaş 18. Herkes aynı ideolojide olmuyor, kız seneye benim oturduğum şehre üniversite okumaya gelmeyi düşünüyordu. O zaman o tür muhabbetler açma planım vardı da neyse olmaz bu saatten sonra zaten.
Dostum bence direkt sal kimse konuştuğun kişi engeli bas geç. Olmadı şikayet edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…