Şu an bunu çevremde kimse olmadığı için buraya yazıyorum dostlar. Ben artık yoruldum kafam hiçbir şeyi kaldırmıyor. Belki tavsiyeleriniz işe yarar diye buraya yazıyorum. Bundan birkaç ay önce bir kızla tanıştım. İlk başta arkadaştık zamanla birbirimizi tanıyarak sevgili olduk. Şu an daha yeni sayılırız lakin bayağıdır bir konuşmuşluğumuz var. Her neyse özete geleyim. Bu kız arkadaşımın daha önceki okulundan bir erkek arkadaşı var. Bayağı da yakınlar sanırım 10.sınıfta tanışmışlar neredeyse 2-3 senelik bir arkadaşlıkları var. Bu çocuğu ben biraz araştırdım konuşmalarının ekran görüntüsünü falan attı lakin tabii ki de hepsine hakim değilim. Benim de içime bir kuşku düştü ve kalkmıyor. Dün ise bu erkek biraderin Spotify hesabına girdim. Daha önceki aylarda sevgilime özel çalma listesi oluşturmuş işte kapak fotoğrafıdır falan. Şarkılardan bazıları romantik böyle garip bir liste. Bende bundan rahatsız olduğumu söyledim lakin sevgilim ona güvendiğini ve abisi gibi olduğunu söylüyor
.Zaten bu mistik cümleyi duyunca kalbime inme indi resmen. Şu an tek düşündüğüm ya bu çocukla arkadaşlığına samimi bir şekilde devam edecek ya da ben her şeyi bitireceğim sanırım. Kendime saygısızlık yapılmasına asla tahammülüm yok. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?