Sevgilimle Anlaşamıyorum

İtiraz etmeyeyim mi yani hocam böyle mi kalsın?

Benimle neden konuşmuyorsun? Dediğimde "bılmıyorum arkadaslarımla MC girmek daha eğlenceli" diyor. Bılmıyorum bir tek bana mı tuhaf gelıyor bu?

Arkadaş biraz haklı ama ben bütün ilişkilerimde sevgilinle aynı kafada olsam da sevgilimlede hep ilgilendim konuştum bir yandan kendi keyif aldığımı yaptım bir yandanda onunla ilgilendim.

Arkadaş biraz haklı ama ben bütün ilişkilerimde sevgilinle aynı kafada olsam da sevgilimlede hep ilgilendim konuştum bir yandan kendi keyif aldığımı yaptım bir yandanda onunla ilgilendim.

Hocam söyle diyeyim haftanın 2-3 günü benımle, diğer tum gunlerı durmaksızın onlarla gecıyor.

Yanı bılmıyorum belki karakter farkıdır. Ben tek bir insanla vakıt gecırmeyı daha cok severım mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam söyle diyeyim haftanın 2-3 günü benımle diğer tum gunlerı durmaksızın onlarla gecıyor.

Çocuk seni ciddi görmüyordur diyeyim ben ilk uyandığımda sevgilimle konuşurdum gün içinde oyun oynardım hep ama onlada bir yandan ilgilenirdim asla boşlamazdım yani hep sevdiğimi belli edecek hareketler yapardım bir yandan oyun oynuyorsam bir yandan onunla yazışırdım muhabbet ederdim o ne isterse yapardım falan.

Sürekli beni düşünme, dusunmem hosuma gıdıyor ama kendıne yazık etme sen de bir şeylerle uğraş eğlen dıyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli beni düşünme dusunmem hosuma gıdıyor ama kendıne yazık etme sende bir şeylerle uğraş eğlen dıyor bana.

Bak ben 2 senedir hiç ilişki yaşamadım ama yaşarkende bizim 3'lü arkadaş grubu vardı birlikte çok eğleniyorduk ama bir yandan aklımın onlardan çoğu sevgilimdeydi ne yapıyor ne ediyor onu da düşünmen inanılmaz normal bir hareket hatta onu sevdiğine bir kanıt gibi bir şey benim çok hoşuma gider mesela asla kızmam baöyle şeylere ama benim sevgilimde arkadaşlarıyla takılabilirdi ikimizde aynı karakterdik ama hep birbirimizi düşünürdük bence sen haklısın yani ciddi ilişki olmasa bile bir ilişki böyle olmalı.

Hocam eğer sana karşı olan davranışlarında bir olumsuzluk yoksa, seni göz ardı etmiyor ve ilgisiz bırakmıyorsa kalan tüm vaktinde oyun da oynasa bir sorun yok. Gününü nasıl geçireceği tamamiyle ona kalmış bir şey.

Ancak oyun sebebiyle seni göz ardı ediyorsa, ilgi göstermiyorsa maalesef onun da beni sevdiğine eminim kısmı yanlış oluyor. En azından senin sevdiğin kadar değil. Ya değişecek kendini zorlayarak, ya da sen bu haliyle uyum sağlayacak veya vazgeçeceksin maalesef.

Bence bunun sebebi sanal bir ilişki içerisinde olmanız, eğer aynı şehirde yaşasaydınız en azından buluşup beraber vakit geçirebilirdiniz. Büyük ihtimal seninle buluşamıyor diye, seninle yazışıp görüntülü konuşmak ona yetmiyor ve seni ilgisiz bırakıyor. Hatta aklı diğer kızlarda bile olabilir ve "başka bir şehirde oturan kızla ne işim var" gibi düşüncelere giriyor olabilir. Kısacası seni sevmiyor. Seni elinde tutmak için konuşmaya devam ediyor olabilir, o yüzden direkt ayrılmanı öneririm. Kendini yormana, üzmene değecek bir ilişki değil. Sanal ilişkiden uzak durun, benim 5 senem çöp oldu, sizin de olmasın.

Ben sizi anlamıyorum. Uzaktan ilişkinin tam olarak mantığı nedir? Hadi 5 yıllık ilişkin olur, evlilik planın vardır ve kısa bir süre ayrı kalman gerekir anlarım, idare edersiniz de. Abi yaşadığın şehirdeki kızlar çuvala mı girdi? Uzaktan ilişkinin yürüme ihtimali %1'den bile daha azdır. Ayrıl gitsin.

Yani kız haklı hocam bence böyle bir şeyi sorun etmeniz hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…