Sevgilimle Anlaşamıyorum

Hocam ben kadın olarak ilgi istiyorum bunda yanlış olan ne var.

Erkek dediğin kadınına ilgi vermeli değil mi?

Hocam ben sizi erkek sanmıştım o yüzden öyle bir yorumda bulundum.

Ha o zaman haklısınız hocam hangi erkek sevgilisi ile sohbet etmek yerine gidip arkadaşları ile Minecraft oynar ki.

Erkek dediğin kadınına ilgi vermeli değil mi?

Evet doğru söylüyorsunuz.

1. aydan bunu yaşıyorsan partnerinle ilk günden de böyledir zaten neye göre devam ettirdin bilmiyorum. Gerçi iliskin uzak mesafe bile sayilmaz daha hic gorusmediniz muhtelemen. Sanal iliski yapmanin mantigi yok iliski bile degil zaten neticede. Yasin kucuk buyuk ihtimal ama sunun farkina varmalisin kimse birini sirf yazin gormek icin hayatini degistirmez ve degistirmemeli. Farkli yerde yasayip bu seyreklikte olan bir iliski ne kadar erken biterse o kadar iyi. Haftada 1 gorusmek bile az ve iliski bitirme sebebiyken sadece yazin gorusme temeline iliski kurmanin mantigini anlayamiyorum.

Hocam ben kadın olarak ilgi istiyorum bunda. Yanlış olan ne var?

Erkek dediğin kadınına ilgi vermeli, değil mi?

3 seneye yakin bir uzak iliskiye benzer bir iliskim oldu. Bulusuyorduk tabii ama asosyal iki kisiydik diyebilirim o değildi pek gerci ama neyse. Profil fotografima bakarsan kucuklukten beri teknoloji bagimlisi biri oldugumu soyleyebilirim oyunlari cok severim ancak iliskimin onune gecemezdi. Onunla gunde 10 saat wp de zaman gecirmek oyunun onune her zaman geciyordu diyebilirim. Bazen oyun oynim vs diyordum zaten konu kalmadigi ya da konusamadigimiz zamanlar oyundaydim hep. Ancak senin durumuna bakinca biraz verdigin degeri alamiyorsun gibi o yüzden o degerini azaltmalisin "benim gorusumdur." ayrica bu iliski turunu onermiyorum gun sonunda senden soguyabiliyor. Benim durumum oyle oldu maalesef. 8 aydan beridir de kendime gelemedim iliski bitiminden sonra. Tavsiye istersen veririm bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…