Sevgilinin olması zor bir şey mi?

Hocam geliştirmek istiyorum da bu boyla nasıl olacak?
Bu yaşta birden kendini geliştiremezsin. Ancak geleceğin temelini atmaya başlayabilirsin. İyi bir üniversite kazanıp, geliri yüksek bir meslek edinmen, senin için çok büyük bir artı olacaktır. Onun dışında dış görünüşüne yatırım yapabilirsin. Kendine yakışan saç sakal tarzını belirleyebilirsin mesela. Ya da kendine has bir giyim tarzı oluşturabilirsin.

Genel kültürü ve bilgi birikimi yüksek insanlar her zaman ön planda olurlar. Mutlaka genel kültürünü geliştirmelisin. Her gün bir çok konuda makale, kitap okuyabilirsin. Bunu internet aracılığıyla da yapabilirsin. Bir çok konuda bilgi edinmen sana fayda sağlayacaktır. Mesela ben liseden beri bir çok konuda merak edinip, o konuyla ilgili makaleler ve kitaplar okudum. Bu bana çok pozitif bir etki yarattı. Tarihten siyasete, psikolojiden biyolojiye, evrimden dinlere kadar bir çok konuyu araştırdım. Bu sayede bir ortama girdiğimde bilgi birikimimin yüksek olduğunu rahatça belli edebiliyorum. Tabi bunları hava atmak amacıyla yapmadım. Tamamen meraklı bir insan olduğumdan dolayı yaptım. Sen de bu tavsiyelerimi çevrendekiler ya da kızlar için değil tamamen kendin için yap. Yani ana motivasyonun kızlar olmasın. Sen kendini geliştirirsen, yüksek değerli bir erkek olacağın için zaten bonus olarak kızların ilgisini çekersin.

Birkaç yılı geç çoğu 1 yıl sürmüyor da çok tecrübe kazanmaz girse de biraz yaşla kazanılan bir şey bence tecrübe.
Erken yaşlarda ilişkiler sana az çok tecrübe kazanadırır. Hangi konularda hata yaptığını, ne yapman gerektiğini anlamaya başlarsın. Tabi ilk ilişkide birden kadın uzmanı olmazsın ama ilişki yaşaya yaşaya tecrübelenirsin yani. Hiç ilişkisi olmamış biriyle, ilişkisi olmuş birinin arasında tecrübe farkı vardır. Önemli olan erken yaşlarda çok duygusal yatırım yapmamak. O kişinin gelip geçici olduğunu kabullenmek.

Son düzenleme:
Hocam olaylar çevreler tamamen değişiyor lisede çocuksun hiçbir işin yok. Unide ise tamamen farklı bir hayatta yeniden başlıyorsun çok çalışkan olup sevgili yapan varsa cidden tecrübe kasar da onun dışında herhangi birinin pek işe yarar tecrübe alacağını sanmıyorum.

Hocam hepiniz üniversite çağında olur falan diye bahsetmişsiniz de olay burada üniversite ortamında olmak mı yoksa o yaşlara o olgunluğa erişmek mi çünkü üniversite okuyacağımı sanmıyorum.

Hocam hepiniz üniversite çağında olur falan diye bahsetmişsiniz de olay burada üniversite ortamında olmak mı yoksa o yaşlara o olgunluğa erişmek mi çünkü üniversite okuyacağımı sanmıyorum.
İkisi bir bence çok fazla kız goruyosun. İş hayatına erken atilcaksan üni okuyan birine göre daha fazla zorluk çekersin.

İkisi bir bence çok fazla kız goruyosun. İş hayatına erken atilcaksan üni okuyan birine göre daha fazla zorluk çekersin.
Ya benim sorunum kızlar değil de merak ettiğim şey aşk bir yerde insanı buluyor mu yoksa aşkı bulmak için çabalamamız bir arayış içinde olmamız mı gerekiyor?

16 yaşindasin daha ama düşünce yapın çok yanlış, bunu değiştirmelisin. Kaldi ki bu hayatta kimse kalıci degil ki, tek bir kişiyle sevgili olacağım diye neden kasıyorsun, sosyal ortamlarda bulun ve erkek ol ve erkek gibi davran o yeter. Sen kendi bahçeni yap çiçekler gelir konar, gelmese bile bir bahçen olmuş olur en azından. Bu hayatta kimse kalıci degil, sana tek tavsiyem sosyal ortamlarda olman ve kadınlara doğru şekillerde davranman olacak. Yaşın genç o yaştaki kizlar ilişkide senin liderliğini ve dominantligini kabul etmeyecektir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…