Sevgilinin söylediklerine takılmak

Bazen çok aşırı sevdiğini hissediyorum da bazen de sıkılmış gibi davranıyor cidden kendime olan saygım da gitti

Hocam kendinize her zaman saygı duymalısınız. Ben anlamıyorum ki. İlişki 1 kişinin isteklerine göre ilerlemez. Ya 2 niz istersiniz ya da ayrılmalısınız. Halen böyle yapamaz. Ha yapıyorsa o zaman yol gözükür.

Bu işin 23'ü 43'ü 13'ü yok hocam eğer değer veriyorsa onunla bir gelecek düşünüyorsa en başından yapacak. Benim naçizane tavsiyem kardeşim; al karşına kız arkadaşını söyle " problem olmayan bir ilişkimiz var (bilmiyorum var yok) ama bu yaptıkların artık problem olmaya başladı. Diğer erkeklere karşı tavırların hoşuma gitmiyor. Empati yap ben yapsam hoşuna gidecek bir durum mu?" al karşına konuş benim birkaç ay sonra nişan düğün işlerim var. Ben yengenle ilk başladığımda onunda arkadaşlarıyla değişik bir samimiyeti vardı. Bilirsiniz klasik kız savunması arkadaşım ya onlar diyordu. Bende aldım karşıma söyledim adam gibi anlattım bir daha da öyle bir olay yaşamadık. Son olarak anladığım kadarıyla o kız biraz heyecan istiyor ilişkisinde. Gene de ne olduğunu öğrenmek için yapabileceğin en iyi şey karşına alıp konuşmak.

Hocam beni bırakamazsın diye o kadar ağlıyo rahatsız ediyo ki en sonunda dayanamıyorum artık

Kararlarınıza saygı duymalı. Başka birini 4 sene seviyordu diyorsunuz. O kişi yüz vermediyse siz cezasını çekmeyin. Kendi isteklerinizi de söyleyin.

Yapmanız gereken kızın fiziksel özelliklerini, yaşanan güzel günleri bir kenara bırakıp ilişkiyi bitirmeniz.
Bu insanlar genelde kendilerine kötü davranan, ilgisiz, umursamayan insanları tercih ederler.
Sürekli ayrılıp, barışmanız da ilişkinin zaman geçtikçe daha kötü, çekilmez bir hale dönüşmesini sağlar.
Olan sizin yaptığınız fedakarlıklarınıza ve harcadığınız zamana olur.
Fiziksel özellikler gelip geçici zaten, sizi anlayabilen bu durumları yaşatmayan bir insan bulmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…