Sevgilinin söylediklerine takılmak

Valla heyecan istiyo kısmı çok doğru abi.Allah mutluluğunuzu daim etsin öncelikle yengeyle, bazen dinliyo beni bazen de saçma sapan hareketler işte

Dediğiniz gibi sanırım en iyisi bitirmek olacak

Kararlarınıza saygı duymalı. Başka birini 4 sene seviyordu diyorsunuz. O kişi yüz vermediyse siz cezasını çekmeyin. Kendi isteklerinizi de söyleyin.
O kişi sadece cinsellik istemiş, cezayı harbi ben çekiyorum

Valla heyecan istiyo kısmı çok doğru abi.Allah mutluluğunuzu daim etsin öncelikle yengeyle, bazen dinliyo beni bazen de saçma sapan hareketler işte

Dediğiniz gibi sanırım en iyisi bitirmek olacak
Niye bitiriyorsun ? Konuştun mu? Konuştuğunda hala aynısını mı yapıyor ? Eğer öyleyse bitir. Ama eğer ki daha konuşmadıysan niye bitiriyorsun ? Sen yanında söylemesen de dışarıda daha güzel bir kız gördüğünde içinden demiyor musun? Ulan ne hatun be falan diye. O sadece rahat davranıp dışından söylüyor ama konuşmadan bir adım atma derim. Sonrasında pişman olursun Kızı yanlış anlamış olursun ah eder ayrıldın diye. Sonra değil kendini beğenmen tüm dünya beğense yanına birini yakıştıramazsın.

O kişi sadece cinsellik istemiş, cezayı harbi ben çekiyorum.
Hocam sen bu kızla kafayı mı bozdun? Sanki birlikte olmak zorundaymışsın gibi konuşuyorsun. Başka birini bul madem ceza çektiğini düşünüyorsan. Sen de biraz garip bir insanmışsın valla.

Kardeşim yaşın daha ufak, tüm bu anlattıklarından gördüğüm şu; artık ilişkiniz size fayda sağlamıyor, zarar vermeye başlamış. Boşuna 2 taraflı olarak kendinizi yıpratmayın. Seven sevdiğine bu tarz şeyler söylemez. Ama yaşı gereği bazı şeyleri düşünemiyor olabilir aynı şekilde sen de. Hayatta ayrılık da var sadece iyi şeyler yok.

Kendisine söyledim ama tek bu olay yok abi mesela eski sevgilisi yazmuş ona cevap veriyo tamam terslemiş küfür etmiş falan ama verme yani istemiyorum onu da ağzından kaçırdı zaten

Hocam sen bu kızla kafayı mı bozdun? Sanki birlikte olmak zorundaymışsın gibi konuşuyorsun. Başka birini bul madem ceza çektiğini düşünüyorsan. Sen de biraz garip bir insanmışsın valla.
Hocam ondan başkasını böyle sevemedim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…