Kendisine söyledim ama tek bu olay yok abi mesela eski sevgilisi yazmuş ona cevap veriyo tamam terslemiş küfür etmiş falan ama verme yani istemiyorum onu da ağzından kaçırdı zaten
Her şeyi bir yana bıraktım. Küfür bile olsa nokta dahi olsa eski sevgilisine yazan ya da onun kendisine yazmasına müsaade edenle olmaz. Bitir madem böyle bir durum var. Bu işin erkeği kızı olmaz. Bende kaç tane kızdan ayrıldım ama her yerden engelliler biride dönüp mesaj atamıyor.
Olma kardeşim zaten. Adam ol öyle sevsinler seni. Sevmiyorlarsa da boş ver. Sen kendini iyi bil kendi içinde adam olduğunu bil yeter. Karı kız işi kolay. Avukatlık okuyormuşsun birde. Fakültede kız mı yok? Adam ol zaten sen adam olunca senin karşınada düzgün birisi çıkar.
Her şeyi bir yana bıraktım. Küfür bile olsa nokta dahi olsa eski sevgilisine yazan ya da onun kendisine yazmasına müsaade edenle olmaz. Bitir madem böyle bir durum var. Bu işin erkeği kızı olmaz. Bende kaç tane kızdan ayrıldım ama her yerden engelliler biride dönüp mesaj atamıyor.